Biskop Lise-Lotte Rebel har ikke gjort sit arbejde færdigt i Grosbøll-sagen.

Det mener formanden for Indre Mission Danmark, Christian Poulsen. Ifølge Poulsen er forvirringen og usikkerheden ikke blevet mindre, efter at biskoppen onsdag ophævede Taarbæk-præstens tjenestefritagelse.

- I Rebels og Grosbølls fællesudtalelse lyder det, som om Grosbøll i et vist omfang trækker sine udtalelser tilbage, men samtidig siger han til pressen, at han fastholder de synspunkter, han fremsætter i sin bog, "En sten i skoen". Det forekommer mærkeligt, siger Poulsen, som mener, at Helsingør-biskoppen bliver nødt til at tage sagen op igen for at undgå, at den medfører en katastrofe for hele folkekirken.

- Hvis det her betyder, at enhver præst kan lave sin egen fortolkning af kirkens trosgrundlag, så har kirken et stort problem, for så er den ikke længere kirke. Hvis rammerne tømmes for indhold, så ophører kirken med at være kirke. Det er det, der står på spil i denne sag, og derfor skal biskoppen have mod til at rejse en læresag, ellers gør hun sig selv medskyldig i at så tvivl om kirkens grundlag, siger Christian Poulsen.