Grevinde Alexandra i ny rolle: Taler til business-tænkere i Odense


Grevinde Alexandra i ny rolle: Taler til business-tænkere i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Etisk ledelse er temaet, når den tidligere prinsesse, nu grevinde, Alexandra skal tale på det højprofilerede Thinkers50-arrangement i Odense i slutningen af september.

Det bliver en grevinde Alexandra i en helt ny rolle, man får at se, når det tidligere medlem af kongehuset i slutningen af september er en af talerne ved European Business Forums internationale Thinkers50-arrangement i Odense.

På et møde onsdag aften i København offentliggjorde lederen af Thinkers50, arrangementet i Odense, Peter Fisk, at grevinde Alexandra er blandt talerne til arrangementet i Odeon i Odense den 26. og 27. september.

Her skal Alexandra tale om etisk lederskab med udgangspunkt i den bog, hun selv har været med til at skrive sammen med Timothy L. Fort: "The Sincerity Edge: How Ethical Leaders Build Dynamic Businesses."

Timothy L. Fort er fra Kelley School of Business på universitetet i Indiana i USA, som grevinde Alexandra besøgte i efteråret, hvor hun talte om etisk lederskab, blandt andet med udgangspunkt i sin bestyrelsespost i det schweiziske medicinalfirma Ferring.

Thinkers50 i september
Thinkers50 er led i European Business Forum og afholdes den 26. og 27. september i Odense i Odeon. Der er plads til 500 deltagere. Studerende har gratis adgang til anden balkon.Billigste billetter koster 1475 euro. Desuden priser på 1975 euro og VIP-billetter til 2475 euro, de sidste giver adgang til at komme tættere på oplægsholderne og sidde til bords med dem til VIP-middagen om aftenen.

Det er anden gang, Thinkers50 afholdes i Odense.

Arrangementet er led i Odense Kommunes vækststrategi og støttes med kommunale kroner, cirka en million om året i år og de to næste år. I 2017 var tilskuddet 2,9 millioner kroner.

Har taget hul på nyt kapitel

Grevinden, der i 2005 blev skilt fra Prins Joachim efter næsten ti års ægteskab, har taget hul på et nyt kapitel i sit liv. Grevinden frasagde sig sidste år sin årlige apanage (statsydelse) fra 2020, når hendes yngsted søn, prins Felix, fylder 18 år.

Hun er gået i gang med at skabe sig et navn i business-verdenen og er stærkt optaget af etisk lederskab.

Det er formentlig baggrunden for, at hun har sagt ja til at deltage i European Business Forum, hvor nogle af verdens førende businesstænkere og -ledere er blandt talerne.

Deltagerne er topledere fra danske og udenlandske virksomheder, og ambitionen med Thinkers50, som Odense Kommune har tegnet en tiårig kontrakt med, er at gøre det til et slags Davos-topmøde for business-ledere.

Passer godt ind i temaet

Odense Kommunes vækstchef Bjarke Wolmar er meget tilfreds med, at det er lykkedes at hyre grevinde Alexandra som taler til Thinkers50, der i år afholdes for anden gang. Han siger:

- Vi sætter stor pris på, at Grevinde Alexandra har valgt at være en del af European Business Forum. Hendes perspektiv omkring etisk lederskab, og om hvordan virksomheder bærer et socialt medansvar i forhold til at løse verdens problemer, passer godt til forummets tema i år om social innovation og det at træffe bedre valg.

Langt de fleste af talerne og oplægsholderne er ved at være på plads, og her passer grevinden godt ind, mener Bjarke Wolmar.

- Med sin baggrund i såvel erhvervslivet som kongehuset har grevinden stor erfaring med at forholde sig til en bred vifte af emner på et meget højt niveau. Hun besidder et stort talent i forhold til at iagttage og italesætte trends og strømninger. Det gør hende til et interessant navn i viften af talere til dette års forum, mener Bjarke Wolmar.

Grevinde Alexandra i ny rolle: Taler til business-tænkere i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce