Finn Gramvad fra Bogense var en af de fem nominerede til Årets Fynbo og havde blandt andet følge af sin hustru Kirsten, sin datter Annette og søn Michael. Han havde også opbakning fra Morten Andersen (V), borgmester i Nordfyns Kommune, hvis kulturliv 74-årige Gramvad bruger mange af sine private penge på. Senest har han investeret otte millioner i et nyt kulturhus på havnen i den nordfynske kystby.

- Det har været en fornøjelse og en stor oplevelse at være med i opløbet. Det har jeg virkelig nydt, og jeg havde også en lille tale klar, hvis nu det blev mig. Men jeg synes, Anja Følleslev er en helt fortjent vinder, lød det fra ildsjælen fra Bogense, der er i fuld sving med at skaffe to millioner til restaurering af den gamle aeromølle på Bogense Havn og gerne vil have Nordfyns Kommune til at gøre som storebror Odense - spytte lidt i den kulturelle kasse. Foto: Michael Bager

  • Kim Skovsby

    Af:

    Jeg er journalist på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende. Her har jeg været ansat siden 2006, og jeg har dækket mange forskellige stofområder (bolig, mad, samfundsforhold), ligesom jeg i en årrække var lokalredaktør på redaktionen i Kerteminde. Jeg har været på erhvervsredaktionen siden 2014 og skriver blandt andet om privatøkonomi, social dumping og virksomheder. Jeg bor i Kerteminde og bruger bl.a fritiden på at ro havkajak.

Mere om emnet

Se alle
I dag med en gammel Svendborg-pige, der nu har fået sin egen vej

I dag med en gammel Svendborg-pige, der nu har fået sin egen vej

6
Utrættelig frontspids: Anja Følleslev er Årets Fynbo 2017

Utrættelig frontspids: Anja Følleslev er Årets Fynbo 2017

Glasfad skabt af Sonne

Glasfad skabt af Sonne