Golftræning på Farum Kommunes regning


Golftræning på Farum Kommunes regning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farum Kommune er på vej med nye krav om tilbagebetaling af penge fra den konkurstruede Farum Boldklub, skriver B.T.

Nye, mystiske regninger, transaktioner og aftaler dukker konstant op, når kommunens embedsmænd og bagmandspolitiet dykker ned i bunkerne med bilag.

Med de nye krav og Tilsynsrådets tilkendegivelse om, at kommunens aftale med boldklubben om tilbagebetaling af en gæld på 1.158.000 kr. over 10 år er ulovlig, er Farum Boldklub ifølge B.T. atter i fare for at gå konkurs.

En af de mere usædvanlige ydelser, som Farums tidligere borgmester Peter Brixtofte i sin egenskab som formand og aktionær i Farum Boldklub har ladet skatteyderne betale, er en puttinggreen-maskine, der kan indstilles med et utal af forskellige huller, så man kan stå på kontoret og forbedre sit handicap, når arbejdet ikke lige kalder. Golfmaskinen kostede 15.950 kr.

Hans Carl Nielsen, formand for Farum Boldklub, siger dog til Ritzau, at maskinen ikke har noget med boldklubben at gøre, men er en del af udstyret i det konferencecenter/hotel, som nu drives af boldklubben. Golfmaskinen optræder i byggeregnskabet for Farum Park og skal ifølge Hans Carl Nielsen anvendes af gæsterne på hotellet, for eksempel sportshold, der opholder sig i Farum med henblik på kampe eller træningslejre. Hans Carl Nielsen påpeger, at boldklubben ikke har noget at gøre med indretningen af konferencecentret, men har indgået en aftale om at stå for driften.

Golftræning på Farum Kommunes regning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce