Golftræner tiltalt for 66 kilo hård narko


Golftræner tiltalt for 66 kilo hård narko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Retten i Helsingør skal afgøre voldsomme narkoanklager mod to polakker og en dansk mand. I sidstnævntes bil lå sprængstof og pistol.

En ejendom i Nordsjælland blev sidste år afsløret som et regulært narkoværksted, og politiets efterforskning har nu ført til, at to polske mænd og en dansk mand er tiltalt for have håndteret usædvanligt store mængder hård narkotika.

Den 35-årige dansker, der tidligere i pressen har været omtalt som golf- og fitnesstræner, anklages for at have ligget inde med godt 60 kilo amfetamin og kokain, ligesom han beskyldes for forsøg med yderligere næsten seks kilo.

Desuden stilles to polske mænd for Retten i Helsingør med en påstand om, at de har haft med over 32 kilo amfetamin og kokain at gøre - og at de desuden forberedte sig på at gøre yderligere 66 kilo klar til salg.

Alle tre nægter sig skyldige. Hvornår retten behandler de to sager, er endnu uvist.

Sagen begyndte, da betjente i maj sidste år overvågede en adresse i Helsinge. Da betjentene klokken 3.20 om morgenen den 10. maj trængte ind på beboelsen, fandt de en stor vacuummaskine i stuen og en røremaskine på badeværelset. Desuden lå der en elpisker, en dampspærre i huset, og en masse tom emballage.

Nordsjællands Politi mener, at de to polakker i huset har haft travlt med at fortynde amfetamin og kokain, inden det skulle sælges videre. Fyldstofferne var for eksempel kreatin.

Den danske mand beskyldes for at have kørt rundt med et blandet lager af narkotika. I en bil af mærket Audi A3, der holdt i Hørsholm, og i en Toyota Lexus, der stod parkeret ved Netto i Hørsholm, fandt politiet i juni både amfetamin, ecstasy, heroin, kokain og nogle gram hash.

Under den kommende retssag skal den 35-årige også forklare, hvorfor der i Toyota'en lå 1,5 kilo sprængstof, tre detonatorer, en pistol ladt med 14 skarpe patroner, en hel del blandet ammunition og to krysantemumbomber.

Golftræner tiltalt for 66 kilo hård narko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce