Garnet strammes om DR-bestyrelse

DR's generaldirektør, Kenneth Plummer, måtte torsdag forklare sig til pressen om sin rolle i byggeskandalen i forbindelse med DR Byen, som blev 1,7 milliarder kroner dyrere end ventet. Fredag kan Kulturministeriets revisionsundersøgelse komme til at koste hoveder i DR's bestyrelse.
Foto: JENS PANDURO/POLFOTO

Garnet strammes om DR-bestyrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere fastholder hård kritik af DR-bestyrelse efter at have nærlæst rapport. Dermed tyder det på, at der kan rulle hoveder på et møde om sagen fredag.

Det ser sort ud for nuværende medlemmer af DR's bestyrelse, når medieordførerne senere i dag mødes med kulturminister Brian Mikkelsen (K). Politikerne skal diskutere konsekvensen af en ny undersøgelse af byggeskandalen i DR.

- Det er en meget, meget hård kritik i rapporten. Nu er det så vores politiske opgave, at beslutte hvilke konsekvenser, det skal have. Det mødes vi om i eftermiddag, siger medieordfører Ellen Trane Nørby (V) efter, at hun har læst den 390 sider lange rapport.

Rapporten giver blandt andet hug til to nuværende medlemmer af bestyrelsen Finn Aaberg, der var formand for det udskældte byggeudvalg, og Erling Aaskov, som også sad i det magtfulde udvalg. Men også formand Mogens Munk-Rasmussen får tæsk for at have reageret for langsomt.

Enhedslisten har svært ved at se, at de belastede medlemmer af bestyrelsen fortsætter.

Garnet strammes om DR-bestyrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce