Gå på Lauritz og støt giraffen

- Så er det op til de professionelle at omskabe vore værdier til klingende mønt til fordel for vor giraf - her direktør Leif Tingkjær og vurderingsekspert Christina Riis Hansen.
Foto: Carsten Bundgaard

Gå på Lauritz og støt giraffen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil du bo på hotel med Paris Hilton i København, er det nu, du skal slå til.

Måske ved du det ikke, kære læser, men når den mest kendte af alle de kendte, mega-stjernen over dem alle, selveste Paris Hilton, i næste uge kommer til Danmark, skal hun bo på det femstjernede First Hotel Skt. Petri i København.

Og så er det bare lige, at vi vil gøre opmærksom på, at vi faktisk ligger inde med et gavekort på 25.000 kr. til et weekendophold i Star Suiten på samme hotel.

Vi nævner det bare sådan en passant, når nu Paris Hilton har valgt ikke at beære borgmester Jan Boye med et besøg i Odense.

Og så er gavekortet fortsat et af vore spektakulære trækplastre i forsøget på at omskabe to hvide mus til en ny han-giraf til Odense Zoo.
Hca
Hca
Foto: Carsten Bundgaard

Hunnerne venter

Her står der to hun-giraffer og venter i spænding, så det er bare om at komme i gang.

Men vi har også andet at byde på, hvis du som læser af denne avis vil være med til at gøre en god gerning for de to ventende hun-giraffer.

Vi har et spa-bad, anti- kvariske bøger, rødvin for slet ikke at tale om sagkyndig assistance til opførelsen af dit drømmehus og meget andet. Helt kontant har vi værdier for 132.000 kr., svarende til en tilvækst på 32.050 kr. på blot en uge.

Er du interesseret, skal du blot klikke dig ind på internetportalen www.lauritz.com.

Det er nemlig det store auktionshus, der nu har overtaget salget af de mange rare ting fra et skiftende hold af bladets reportere, fordi vi nu er i den situation, at vi skal have kontante midler ud af vore mange værdier.

Vi kan jo ikke så godt møde op til Odense Zoo med to gavekort til en bilbehandling hos Tidy Car i Faaborg med besked om, at nu kan de gå ud og skaffe en giraf.

Klingende mønt

Nej, vi skal have vore værdier omsat til klingende mønt, og det har auktionshuset lovet at hjælpe os med. Og det uden salær af nogen art.

Så er du interesseret, er det blot om at gå ind på lauritz og klikke på giraffen.

Så kommer alle vore rare ting frem, parate til dit bud.

Og lad os bare sige det, som det er: Det var med en vis stolthed, vi i går afleverede værdier for siger og skriver 132.500 kr. til auktionshuset.

Musene lever

Så meget har vi rent faktisk formået at få ud af de to små mus, der i øvrigt lever i bedste velgående i deres ny hjem på Nordvestfyn.

Ganske vist døde den ene af vore to små venner, og den var derfor ude af stand til at følge det fortsatte bytteri.

Men ved en hurtig aktion fra vore læsere, lykkedes det hurtigt at skaffe en ny, der dog måtte have en date, inden familiesammenføringen kunne finde sted.

Nye værdier

Hertil kommer så nye værdier, som auktionshuset har skaffet til formålet.

Det gælder f. eks. en granitskulptur af kunstneren Claus Nydal, det gælder en særlig girafring af smykkekunstneren Mette Rosgaard, og det gælder et par nye racercykler.

Men lader det sig overhovede gøre sådan i løbet af nul komma fem at omsætte vore værdier til kontanter, uden at vi må foretage det, der hedder afskrivninger på aktivmassen.

- Naturligvis gør det det, lyder det fra den malende kunstner, der i en moden alder skulle blive auktionshusets direktør, den 62-årige Leif Tingkjær.

Og han siger det uden at ryste på hånden, bemærker vi.

- Vi skal nok slippe af med alle jeres giraf-ting og det til en pris, I kan være tjent med, tilføjer han.

- Når først tingene er på nettet, kan det hurtigt gå stærkt, og vi har endnu aldrig haft en vare, vi ikke er kommet af med.

- Vil det sige, at I lover os de 100.000 til giraffen?

Leif Tingkjær kikker et kort øjeblik over på sin medarbejder, vurderingsekspert Christina Riis Hansen. Det er hende, der har det praktiske ansvar for projektets gennemførelse.

- Ja, det vil jeg nok mene, siger han så.

Og så er det, Christina Riis Hansen spørger, hvad der vil ske med pengene, hvis beløbet bliver større end 100.000 kr.

- Større end ? spørger vi.

Ja, så går de naturligvis også til giraffen, svarer vi.

- Vi skal jo have en ordentlig giraf.

Og der er vi så nu, en uge før projektet slutter. Efter fem ugers krejleri er det nu overladt til kollega Jesper Mads Eriksen at bringe projektet sikkert i mål.

Det var forresten ham, der under sidste års sejlads med tømmerflåden Fyn rundt fik frastjålet sit stolte fartøj på Lyø. Her lå det i flere dage til spot og beskuelse.

Vi glemte forresten at spørge Leif Tingkjær, om han også kan sælge en fladjernsbukker?

- En fladjernsbukker, siger han.

- Selvfølgelig kan jeg det.

Gå på Lauritz og støt giraffen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce