Gå i sort på nettet


Gå i sort på nettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Moden går som regel i sort. Derfor valgte det danske reklamebureau Sort at lancere det nye website, der er en hyldest til farven, under modeugen i København i sidste uge.

www.solongasitisblack.com er det meningen, at folk skal gå i sort.

- Vi fik ideen, fordi vi selv er dybt fascinerede af sort, siger Majbrit Lauritzen, der sammen med Joen Weidemann står bag reklamebureauet.

Inspirationen til titlen kommer fra et citat i Henry Fords selvbiografi fra 1922. Grundlæggeren af Ford Motor Company skrev: "Enhver kunde kan få sin bil malet i en enhver farve, så længe det er sort."

Ifølge reklamebureauet er der ingen farver, der har så mange forskellige værdier. Sort er beskidt, sort er elegant. Sort er død og sort er sex. Sort er det skjulte og det eksklusive. Sort er sort humor og sort musik. Sort er den sorte boks i et fly og Coco Chanels lille sorte.

Tanken med websitet er at få kendte og ukendte mennesker til at skrive om deres forhold til farven. Derfor fungerer websitet som en blog, hvor alle kan bidrage.

Sort - altså reklamebureauet - har allerede samlet en del citater om sort og venter spændt på flere, der har lyst til at gå i sort.

Gå i sort på nettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce