Fysiske butikker giver hygge


Fysiske butikker giver hygge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var ikke på gade i Middelfart lørdag man fandt dem, som køber julegaverne i netobutikker.


Gurli og Hans Sørensen, Vedelshave:
Vi har købt nul gaver på internettet, for vi køber dem kun i butikkerne i Middelfart. Vi kender butikkerne, der er god service, og vi kan få byttet uden problemer, og så er det hyggeligt. Og dagligvarerne køber vi i vores lokale brugs i Brenderup.
Man er også nødt til at støtte butikkerne, hvis de skal overleve. Hvis flere og flere køber på nettet, så er der jo ikke nogen butikker til at skabe julestemning som vi harl her i Middelfart.

Gurli og Hans Sørensen, Vedelshave: Vi har købt nul gaver på internettet, for vi køber dem kun i butikkerne i Middelfart. Vi kender butikkerne, der er god service, og vi kan få byttet uden problemer, og så er det hyggeligt. Og dagligvarerne køber vi i vores lokale brugs i Brenderup. Man er også nødt til at støtte butikkerne, hvis de skal overleve. Hvis flere og flere køber på nettet, så er der jo ikke nogen butikker til at skabe julestemning som vi harl her i Middelfart.


Lærke Olsen, Vejle:
Jeg har købt en enkelt gave på nettet, men ellers køber jeg mine gaver i butikkerne. Der er mange unge, som klarer det på nettet, men jeg kan nu bedst lide butikkerne. Jeg synes, det er mere sikkert, at jeg får den vare med hjem, som jeg har købt. Sådan har jeg det.

Lærke Olsen, Vejle: Jeg har købt en enkelt gave på nettet, men ellers køber jeg mine gaver i butikkerne. Der er mange unge, som klarer det på nettet, men jeg kan nu bedst lide butikkerne. Jeg synes, det er mere sikkert, at jeg får den vare med hjem, som jeg har købt. Sådan har jeg det.


Michael og Charlotte Skougaard og børnene Naja og Nicolaj, Middelfart:
Vi køber gaverne her i Middelfart. Vi har handlet lidt på nettet, men det er meget sjældent. For os er det et aktivt valg, at vi vil køber i de fysiske butkkker for at beholde dem. Vi kan jo godt lide det liv og miljø, der er i på gågaden i Middelfart, og det vil vi genre bevare hele året. Ikke kun til jul.

Michael og Charlotte Skougaard og børnene Naja og Nicolaj, Middelfart: Vi køber gaverne her i Middelfart. Vi har handlet lidt på nettet, men det er meget sjældent. For os er det et aktivt valg, at vi vil køber i de fysiske butkkker for at beholde dem. Vi kan jo godt lide det liv og miljø, der er i på gågaden i Middelfart, og det vil vi genre bevare hele året. Ikke kun til jul.

Fysiske butikker giver hygge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce