Det var ikke på gade i Middelfart lørdag man fandt dem, som køber julegaverne i netobutikker.


Gurli og Hans Sørensen, Vedelshave:
Vi har købt nul gaver på internettet, for vi køber dem kun i butikkerne i Middelfart. Vi kender butikkerne, der er god service, og vi kan få byttet uden problemer, og så er det hyggeligt. Og dagligvarerne køber vi i vores lokale brugs i Brenderup.
Man er også nødt til at støtte butikkerne, hvis de skal overleve. Hvis flere og flere køber på nettet, så er der jo ikke nogen butikker til at skabe julestemning som vi harl her i Middelfart.

Gurli og Hans Sørensen, Vedelshave: Vi har købt nul gaver på internettet, for vi køber dem kun i butikkerne i Middelfart. Vi kender butikkerne, der er god service, og vi kan få byttet uden problemer, og så er det hyggeligt. Og dagligvarerne køber vi i vores lokale brugs i Brenderup. Man er også nødt til at støtte butikkerne, hvis de skal overleve. Hvis flere og flere køber på nettet, så er der jo ikke nogen butikker til at skabe julestemning som vi harl her i Middelfart.


Lærke Olsen, Vejle:
Jeg har købt en enkelt gave på nettet, men ellers køber jeg mine gaver i butikkerne. Der er mange unge, som klarer det på nettet, men jeg kan nu bedst lide butikkerne. Jeg synes, det er mere sikkert, at jeg får den vare med hjem, som jeg har købt. Sådan har jeg det.

Lærke Olsen, Vejle: Jeg har købt en enkelt gave på nettet, men ellers køber jeg mine gaver i butikkerne. Der er mange unge, som klarer det på nettet, men jeg kan nu bedst lide butikkerne. Jeg synes, det er mere sikkert, at jeg får den vare med hjem, som jeg har købt. Sådan har jeg det.


Michael og Charlotte Skougaard og børnene Naja og Nicolaj, Middelfart:
Vi køber gaverne her i Middelfart. Vi har handlet lidt på nettet, men det er meget sjældent. For os er det et aktivt valg, at vi vil køber i de fysiske butkkker for at beholde dem. Vi kan jo godt lide det liv og miljø, der er i på gågaden i Middelfart, og det vil vi genre bevare hele året. Ikke kun til jul.

Michael og Charlotte Skougaard og børnene Naja og Nicolaj, Middelfart: Vi køber gaverne her i Middelfart. Vi har handlet lidt på nettet, men det er meget sjældent. For os er det et aktivt valg, at vi vil køber i de fysiske butkkker for at beholde dem. Vi kan jo godt lide det liv og miljø, der er i på gågaden i Middelfart, og det vil vi genre bevare hele året. Ikke kun til jul.

  • Byrne_Tommy_(2015)_004

    Af:

    Tommy er journalist på samfundsredaktionen og arbejder med stofområder som politik, sundhed og uddannelse. Han har tidligere arbejdet på erhvervsredaktionen og har også vikarieret som politisk reporter på Christiansborg. Tommy er gift (for anden gang), har to børn og bor mest i Odense men også på Langeland, hvor de har et fritidshus i Lohals.

Mere om emnet

Se alle
1
25 procent købes online: Julehandlen boomer på nettet

25 procent købes online: Julehandlen boomer på nettet

Dr. Adams har butik både på gaden og på nettet

Dr. Adams har butik både på gaden og på nettet