Fynsk triatlet vil samle en million til Børneulykkesfonden

Michelle Vesterby er 34-årig triatlet fra Fyn. Hun har vundet KMD Ironman Copenhagen og blev nummer fire ved VM i 2015. Sammen med Hans Kongelige Højhed Kronprinsen er hun prorektor for Multisport VM 2018 på Fyn. Arkivfoto

Fynsk triatlet vil samle en million til Børneulykkesfonden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den fynske triatlet Michelle Vesterby vil til januar 2018 bestige Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, og samle 1 million kroner ind til Børneulykkesfonden.

Michelle Vesterby har lavet nogle korte videoer, som er populære på diverse sociale medier. Videoerne handler om, hvordan man kan forebygge børneulykker. Jo flere likes og delinger hendes videoer får på Facebook, jo flere penge vil hendes sponsor LeoVegas Sport donere til Børneulykkesfonden.

Michelle Vesterby oplyser på hendes Facebook-side, at LeoVegas Danmark donerer to kroner per positiv reaktion. Det vil sige, hver gang en person liker eller trykker på hjerte-ikonet til hendes video. Og hvis man deler henes video, donerer sponsoren fem kroner.

Triatleten bestiger til januar 2018 Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, som en del af indsamlingen. Når hun forhåbentlig når toppen af bjerget, vil alle hendes likes og delinger blive talt op, og derefter vil LeoVegas Danmark donere op til 1 million kroner.

Indsamlingen og videoerne er en del af Climb for Charity, som er et velgørenhedsprojekt, hvor en gruppe danskere sammen bestiger Kilimanjaro og samler midler ind til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. En millioner kroner vil være den største enkeltstående donation i projektets historie.

Michelle Vesterby, der vandt KMD Ironman Copenhagen i år, er selv lidt overrasket over muligheden.

- Jeg fik nævnt, at jeg kunne samle en million kroner ind på den her måde, og den udfordring var LeoVegas med på. Jeg har ikke spurgt, hvilke odds de sætter på min succes. Men hvis det lykkes, er det jo godt for alle, siger Michelle Vesterby, udtaler hun i en pressemeddelelse.

Michelle Vesterbys to videoer er lavet sammen med instruktør hos Hovedstadens Beredskab Chris Garfort, som også deltager i Climb for Charity til januar. I videoerne giver Chris gode råd mod børneulykker, så længe Michelle kan gentage sin træningsøvelser. Derfor har de også fået titlen 'Sikkerhedstræning'.

Første video af Michelle Vesterby

Fynsk triatlet vil samle en million til Børneulykkesfonden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce