Gubsakkerne hed de vilde og skøre rockere fra Nyborg. Og Broberg var den vildeste, mener han selv.

Kan nogen mon finde på at køre frontalt mod en lastbil på motorcykel i en chicken-dyst? Henrik Broberg kunne. Han var med i rockerklubben Gubsakkerne, og han havde gashåndtaget i bund, når der skulle festes.

- Jeg havde slet ingen bremseklodser dengang, siger Henrik Broberg.

Han og den tidligere præsident for Gubsakkerne, Hans Pihl, fra Ullerslev fortæller i et stort interview om dengang, fynske rockere fra Sjakket, Rotterne, Dragons, Strandvaskerne og hvad de ellers hed gav den gas.

Eller som Henrik Broberg siger:- Det var jo mandehørm i højeste potens. Det handlede om motorcykler og om at drikke en masse bajere, komme i slagsmål og finde nogle damer, der var ledige. Eller nogen, der ikke var.

I dag er Broberg førtidspensioneret på grund af sclerose, og der er fire hjul under hans kørestol. Men historierne om dengang, de tohjulede og de fynske rockere styrede, lever i bedste velgående. Læs dem her:

  • Byrne_Tommy_(2015)_004

    Af:

    Tommy er journalist på samfundsredaktionen og arbejder med stofområder som politik, sundhed og uddannelse. Han har tidligere arbejdet på erhvervsredaktionen og har også vikarieret som politisk reporter på Christiansborg. Tommy er gift (for anden gang), har to børn og bor mest i Odense men også på Langeland, hvor de har et fritidshus i Lohals.

Mere om emnet

Se alle
Dengang rockerklubben Gubsakkerne gav den gas

Dengang rockerklubben Gubsakkerne gav den gas