Fynsk rocker: - Jeg havde ingen bremser

Henrik Broberg kan stadig smide en fuckfinger til pænheden. Han og den tidligere præsidant i Gubsakkerne, Hans Pihl, fortæller nu om en vild tid for 40 år siden. Foto: Svalebøg.

Fynsk rocker: - Jeg havde ingen bremser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gubsakkerne hed de vilde og skøre rockere fra Nyborg. Og Broberg var den vildeste, mener han selv.

Kan nogen mon finde på at køre frontalt mod en lastbil på motorcykel i en chicken-dyst? Henrik Broberg kunne. Han var med i rockerklubben Gubsakkerne, og han havde gashåndtaget i bund, når der skulle festes.

- Jeg havde slet ingen bremseklodser dengang, siger Henrik Broberg.

Han og den tidligere præsident for Gubsakkerne, Hans Pihl, fra Ullerslev fortæller i et stort interview om dengang, fynske rockere fra Sjakket, Rotterne, Dragons, Strandvaskerne og hvad de ellers hed gav den gas.

Eller som Henrik Broberg siger:- Det var jo mandehørm i højeste potens. Det handlede om motorcykler og om at drikke en masse bajere, komme i slagsmål og finde nogle damer, der var ledige. Eller nogen, der ikke var.

I dag er Broberg førtidspensioneret på grund af sclerose, og der er fire hjul under hans kørestol. Men historierne om dengang, de tohjulede og de fynske rockere styrede, lever i bedste velgående. Læs dem her:

Hans Pihl og Brobjerg var med i Gubsakkerne i Nyborg for 40 år siden.  Foto: Svalebøg.
Hans Pihl og Brobjerg var med i Gubsakkerne i Nyborg for 40 år siden. Foto: Svalebøg.

Fynsk rocker: - Jeg havde ingen bremser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce