Fynsk narkoring: Seks års fængsel anket til landsretten

Landsretten skal mandag vurdere, om seks års fængsel for at være en del af en narkoring er rimelig, for meget eller for lidt. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Fynsk narkoring: Seks års fængsel anket til landsretten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem ud af seks personer i fynsk narkoring modtog deres fængselsdomme. Den sjette har anket sine seks års fængsel og udvisning, og det skal Østre Landsret nu se på.

Han var en sjettedel af en fynsk narkoring og den dom på seks års fængsel samt en udvisning af Danmark med indrejseforbud for altid skal nu prøves for landsretten.

For halvandet år siden slog Fyns Politi til mod en fynsk narkoring efter en længerevarende efterforskning. Under en stor politiaktion på flere adresser i Odense og Aarup blev tre mænd og tre kvinder anholdt. Under aktionerne fandt politiet både amfetamin, kokain og skydevåben.

Længe holdt politiet efterforskningen hemmelig, og det var først, da byretten sidste år i to omgange havde alle seks på anklagebænken, at offentligheden fik et indblik i den omfattende sag.

En mor og hendes datter var sammen om narkosalget, ligesom datterens kæreste var det, og han fik den højeste straf på ni års fængsel. En fjerde person med italiensk baggrund fik den næsthøjeste straf med seks års ubetinget fængsel og dertil et udvisning af Danmark med indrejseforbud for altid.

Det er denne fjerde person, som valgte ikke at modtage sin byretsdom, som Østre Landsret mandag og de kommende dage skal se på.

Han blev dømt for at have været med til at sælge 1,5 kilo amfetamin til flere forskellige personer, ligesom de opbevarede 2,2 kilo amfetamin, 144,8 gram hash, 627 rivotrilpiller og 194 gram amfetamin hos moren og datteren.

Sagen kører mandag til torsdag i Østre Landsret i Odense.

Fynsk narkoring: Seks års fængsel anket til landsretten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce