Fynsk kvinde får dom i million-sag

Allerede en uge efter kuppet i Brøndby mod Dansk Værdihåndtering -danmarkshistoriens næststørste røveri - blev fem personer anholdt i sagen. Her køres de anholdte til Retten i Glostrup for at gennemgå grundlovsforhør.
Foto: Arkivfoto: THOMAS LEKFELDT/Polfoto

Fynsk kvinde får dom i million-sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anklagemyndigheden vil begære dørene lukket, når Retten i Glostrup i dag klokken 13 indleder sagen mod en 31-årig fynsk kvinde, som sigtes for medvirken i kæmperøveri sidste sommer.

Klokken 13 indleder Retten i Glostrup sagen mod en 31-årig kvinde fra Fyn, som sigtes for medvirken i et røveri mod Dansk Værdihåndtering i Brøndby den 10. august sidste år. Udbyttet ved røveriet blev 60 millioner kroner.

Kvinden, som ventes at tilstå, er sigtet for at have opbevaret otte millioner kroner fra røveriet og for at have brugt nogle af pengene. Hun sigtes endvidere for at have smuglet dele af udbyttet og en af de formodede røvere ud af landet otte dage efter røveriet.

Anklager i sagen Helene Schrøder vil begøre dørene lukket, når sagen går i gang, og hun kan derfor ikke oplyse, hvilken straf anklagemyndigheden går efter, fortæller hun til Fyens.dk.

Den sigtede kvinde blev anholdt juleaftensdag, og politiet fandt ved samme lejlighed cirka fire millioner kroner gravet ned i en have på Fyn.

Der ventes dom senere i eftermiddag - Fyens.dk følger sagen.

Fynsk kvinde får dom i million-sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce