Den nyudnævnte direktør for Kvinfo, Nina Groes, måtte tage ordet, da hun først mødte Magnus Heunicke. Han turde nemlig ikke.

Kvinfos nyudnævnte direktør, Nina Groes, er som bekendt gift med trafikminister Magnus Heunicke (S), som hun mødte, da de begge var unge socialdemokrater (DSU).

Magnus havde godt hørt om den smukke Nina fra Fyn, men han turde ikke snakke med hende. Så hun måtte byde ham op til dans.

- Det er sødt, siger Nina Groes i et interview, som bringes i Fyens Stiftstidende på søndag.

Hun var selv formand for DSU Odense dengang, og hun turde godt henvende sig til Magnus:

- Det turde jeg godt. Men der gik et år, fra vi mødte hinanden, til vi blev kærester, så mere modig var jeg jo ikke. Men hele det år gik jeg og var vild med ham der fra Næstved, siger hun.

I interviewet fortæller den nye direktør for Kvinfo også om sin fynske baggrund og om, hvordan hun og Magnus Heunicke får hverdagen med to børn til at hænge sammen, når de begge kører karriereræs i højt tempo. En af hemmelighederne er, at Ninas forældre ofte tager turen fra Odense til Næstved for at passe ungerne.

Læs interviewet i Fyens Stiftsidende søndag

  • Byrne_Tommy_(2015)_004

    Af:

    Tommy er journalist på samfundsredaktionen og arbejder med stofområder som politik, sundhed og uddannelse. Han har tidligere arbejdet på erhvervsredaktionen og har også vikarieret som politisk reporter på Christiansborg. Tommy er gift (for anden gang), har to børn og bor mest i Odense men også på Langeland, hvor de har et fritidshus i Lohals.

Mere om emnet

Se alle

Succes i Vollsmose: Mentorordning truet af lukning

1
HCA-pris på 400.000 til kinesisk kunstner

HCA-pris på 400.000 til kinesisk kunstner