Fynsk Venstre-politiker: Stop velfærdssøgende muslimer


Fynsk Venstre-politiker: Stop velfærdssøgende muslimer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bo Libergren, der er Venstremedlem i Syddanmarks regionsråd, skriver på Facebook, at man skal stoppe for strømmen af velfærdsøgende muslimer til Europa.

Midt i den store flygtningestrøm og debat der i øjeblikket foregår, smider Venstreprofil Bo Libergren nu sine fem cent ind i debatten. Han mener blandt andet, at der skal lukkes helt for indvandringen inspireret af Australien.

"En folkevandring kan ikke standses ved at fordele den. Den eneste løsning er en "australsk" løsning - at lukke Europas ydre grænser, og hjælpe dem, der har reelt beskyttelsesbehov uden for Europa, skriver han blandet andet.

Løsningen han henviser til er, at man i Australien har valgt at sætte militæret ind mod folk fra Sydøstasien - især Indonesien - og man sender de både tilbage, der lander på den australske kyst.

Også i spørgsmålet om vores ansvar og aftaler i forhold til resten af verden og Europa, har Bo Libergren en løsning:

"Det er muligt, vi har internationale forpligtelser. Men vores nationale forpligtelser må og skal være vigtigere. Hvis det betyder, at vi må opsige nogle konventioner, så må vi opsige nogle konventioner", skriver han.

Fyens.dk har været i kontakt med Bo Libergren, uden han dog vil uddybe sin opdatering mere.

- Jeg har skrevet det indlæg, og jeg står ved det. Indlægget taler ret meget for sig selv. Jeg arbejder i øjeblikket på en budgetplan, så jeg vil koncentrere mig om den, siger han.

Læs hele Facebook opslaget her

Folkevandringen til Europa må standses!
Det Europa, vi kender er ved at gå under for os. Åbner vi op for hundredetusinder, vil millioner følge efter. Vi kan ikke fortænke migranterne i at ønske et bedre liv for dem selv og deres børn.
Og migranter er der tale om, når de kommer igennem f.eks. Tyrkiet, hvor der er fred - men ingen velfærd. Den udløsende faktor for flodbølgen af migranter kan godt være krig. Men det grundlægende problem er den uansvarlige befolkningstilvækst i Mellemøsten og den muslimske verden.
Og vi kan ikke tillade os at lukke endnu flere, velfærdsøgende muslimer ind i Europa, uden at overveje, hvilke konsekvenser det vil have for vores egne samfund. Har vi ikke i forvejen problemer nok med utilpassede, uassimiliationsvillige, muslimer, der forkaster vores værdier, og er årsag til massive problemer i alle Vesteuropæiske lande?
Af hensyn til fremtidige generationer af danskere og europæere må vi sige stop!
Vi har ganske enkelt ingen moralsk ret til at risikere, at vores egne efterkommere kommer i mindretal i vores egne lande.
En folkevandring kan ikke standses ved at fordele den. Den eneste løsning er en "australsk" løsning - at lukke Europas ydre grænser, og hjælpe dem, der har reelt beskyttelsesbehov uden for Europa.
Det er muligt vi har internationale forpligtelser. Men vores nationale forpligtelser må og skal være vigtigere. Hvis det betyder, at vi må opsige nogle konventioner, så må vi opsige nogle konventioner.
Vi må først og fremmest redde det kristne Europa. Af hensyn til fremtidige generationer af danskere og europæere. INTET andet er vigtigere!!

Var også imod bederum

Da det tilbage i 2013 blev diskuteret, om man skulle have en kristen kirkesal eller et multireligionsrum, hvor alle kunne komme og bede, var Bo Libergren også meget klar i mælet.

- Jeg fik fortalt, at Nyt OUH ikke nødvendigvis tænker på at indrette en kirkesal. Alternativt har de set på et multireligionsrum, som kan rumme alle religioner. Det er jeg stærkt modstander af. Der er religionsfrihed i Danmark. Men der er ikke religionslighed. Og jeg synes, at det er vigtigt, at vi sørger for, at der er en kristen kirkesal, når vi indretter det nye Odense Universitetshospital, sagde han dengang.

Hør kritik af Facebook-opslag fra andre partier, der har udtalt sig til TV2Fyn

Fynsk Venstre-politiker: Stop velfærdssøgende muslimer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce