Lars Simonsen, der spiller finansdirektøren Ulrik i tv-serien "Bedrag", er født i Odense, havde en stor del af sin opvækst i Rungsteds rigmandsmiljø uden at blive opslugt af det. Sæsonens sidste afsnit sendes på DR1 søndag aften.

Der er lagt op til slag til finansdirektøren Ulrik, når DR søndag aften sender sæsonens sidste afsnit af business-thrilleren "Bedrag".

Han spilles af den fynske skuespiller Lars Simonsen, der i et interview med Fyens Stiftstidende søndag blandt andet fortæller, at hans barndom i stenrige Rungsted ubevidst har været en slags research til rollen:

- Ubevidst har jeg allerede som barn luret på, hvad det var for nogle mennesker, siger han til avisen.

Lars Simonsen er født i Odense, men flyttede til Rungsted med forældrene, da han var syv år. I dag bor han i Morud med sin kone og tre børn.

Han trivedes aldrig selv i det nordsjællandske rigmandsmiljø, hvor de jævnaldrende gik i Lacoste-tøj og fik en bil, når de fyldte 18. Han gjorde oprør.

- Enten løber man jo med, eller også prøver man at gå mod strømmen. Jeg blev hippie, fortæller han.

Hans familie trivedes bedre i Rungsteds pengeverden end han selv, men det havde en pris, mener Lars Simonsen.

- Min far var en stor succes forretningsmæssigt, men ikke menneskeligt. Han havdet et problem med alkohol. Han drak sig ihjel.

Læs hele interviewet på Mitfyn.dk her eller i Fyens Stiftstidende søndag.

  • Byline billeder

    Af:

    Jeg er journalist og nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Med udgangspunkt i samfundsdelen af aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktionen i Odense skriver jeg primært om forhold i Region Syddanmark - herunder sygehusvæsenet og akutområdet. Tidligere har jeg arbejdet som erhvervsjournalist på avisen og har desuden en fortid på Jydske Vestkysten samt artikelbureauet Storyhouse. Privat bor jeg i Odense og har to børn.