Fyns nyeste og billigste golfbane


Fyns nyeste og billigste golfbane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Af Palle Søderberg

pas@fyens.dk

Rundt omkring på Fyn er der talrige eksempler på store planer om golfbaner, som er kuldsejlede på grund af problemer med finansieringen.

Senest måtte Kerteminde Golfklub for en lille måned siden smide håndklædet i ringen efter to års forgæves kamp for at rejse de mange millioner kroner, der skulle til for at få luft under golfdrømmene, men i nabokommunen Langeskov har fire 13-14-års knægte i løbet af sommerferien vist vejen.

Bevæbnet med en lille haveskovl og et par plæneklippere udlånt af forældrene gik drengene for nylig i gang med at omdanne Markedspladsen midt i Langeskov til en fire-hullers golfbane med green, fairway og hele moletjavsen.

De spurgte ikke nogen om lov, før de gik i gang med at omdanne det en hektar store grønne areal til Langeskov Golfbane - Fairway to Heaven, som banen er blevet døbt, men kommunens Vej- og Parkafdeling støtter fuldt og helt initiativet, og det samme gør de 30-40 børn og voksne, som dagligt bruger banen.

Der er kun en hage ved historien: I weekenden 16.-19. september er der Langeskov Kræmmermarked på pladsen, og når de 300 kræmmere og flere tusinde markedsgæster er forduftet igen, vil der ikke være meget tilbage af banen. Men indtil da er der frit slag for alle golfere på Fyns nyeste - og billigste - golfbane.

Banen er åben døgnet rundt, og der skal hverken betales greenfee eller medlemskontingent.

Fyns nyeste og billigste golfbane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce