Fuld mand mistænkes for sommerhusbrand


Fuld mand mistænkes for sommerhusbrand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politi anholdt i nat en fuld mand, som sættes i forbindelse med en påsat brand i et sommerhus ved Skårupøre øst for Svendborg.

Politiet modtog omkring klokken 23.40 torsdag aften en anmeldelse om brand i et hus på Skårupøre Strandvej. Da en patrulje ankommer til stedet, er betjentene i første omgang selv i stand til at slukke ilden i et udhus med den pulverslukker, de har i bilen. Og da der kun er 20 meter ned til vandet, finder de også en balje og henter vand til at slukke ilden.

Men da de går rundt om det tilhørende sommerhus, kan de gennem tilsodede ruder se, at der brænder svage flammer inde i huset. Da intet tyder på, at der er nogen inde i sommerhuset, lukker betjentene af for et par ruder, der er knust, for ikke at give ilden yderligere næring. Derefter tilkalder de brandvæsenet.

Da ilden i sommerhuset også er slukket, kan politiet se, at der var tale om en påsat brand, og derfor sender betjentene bud efter en hundepatrulje.

- Hunden følger et spor langs med stranden og havner ved en campingvogn, hvor man banker på og finder en cirka 40-årig mand, som sidder der i sin brandert. Vi har ad forskellige veje fået mistanke til ham i forbindelse med branden, så han bliver anholdt, og det er nok en, vi vil sigte for forsætlig brandstiftelse, fortæller vagtchef Hans Frederiksen fra Fyns Politi.

Manden vil formentlig senere blive fremstillet i grundlovsforhør.

Fuld mand mistænkes for sommerhusbrand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce