Frederik og Marys besøg - en sand folkefest


Frederik og Marys besøg - en sand folkefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KONTAKT: Kronprinsparret lod tidsplanen glide og byens spidser vente, mens de gav sig god tid til at hilse på almindelige mennesker
Odense og Fyn kunne i går byde kronprinsparret på alt det bedste, vi har. Og vi fik det bedste af dem igen på en eventyrlig dag, hvor det danske kronprinspar blev hyldet at titusinder af begejstrede mennesker overalt i Odense.

Selv om programmet var tæt pakket med spektakulære oplevelser, så tog det populære par sig god tid til at hilse på fynboerne.

Og som det næsten er blevet sædvane for kronprinsparret, var sikkerhedsopbudet på et absolut minimum, hvor folk fik lov til at gå sammen med parret, hilse på dem og tale med dem.

Gennem hele dagen gav parret håndtryk, varme kommentarer og masser af smil til de titusinder af mennesker, de mødte på deres vej igennem Odense.

Og de gav sig god tid.

Så meget, at den ellers stramme tidsplan først på dagen var skredet med op mod en halv time.

Det var tydeligt, at kronprinsparret var kommet for at hilse på hele Fyn - og så måtte sejltur og picnic med byens spidser vente lidt.

Allerede ved ankomsten på havnen var det tydeligt, at kronprinsparret meget gerne ville tæt på folk, og at de lægger stor vægt på at komme tæt på det folk, de engang i fremtiden skal regere.

Og for de, der var stået tidligt op, var der gode oplevelser i vente.

- Jeg var på havnen klokken 8.10 og stillede mig op, så jeg stod lige i forreste række, da Mary og Frederik kom. Frederik gav mig et håndtryk og sagde "Godmorgen". Han er noget af det mest charmerende. Enhver svigermors drøm, siger Hanne Hansen, 55 år fra Odense.

Smuk i virkeligheden

Og det var ikke kun Frederik, der gjorde indtryk.

Da parret efter modtagelsen på rådhuset begav sig ud på gåturen til H.C. Andersens Hus gik snakken gennem en stor benovet og til tider næsten helt tavst storsmilende tilskuerskare: Hun er nu smukkere - smukkere end i tv.

- Skidt med at det ikke blev rigtig sommer - nu fik vi set hende i stedet, lød det fra en af tilskuerne.

En del af den tabte tid i programmet blev hentet ind igen ved at afkorte en picnic i Odense Zoologisk Have, ja faktisk nåede Kronprinsen frem til dagens sidste programpunkt før tid.

I dag besøger parret Sønderborg.

Frederik og Marys besøg - en sand folkefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce