Søværnets Operative Kommando har opgivet at finde de to fiskere, der ikke vendte hjem fra en fisketur tirsdag. Tirsdag aften fandt politiet fiskernes bil parkeret på det vestlige Helsnæs

Klokken syv tirsdag morgen indstillede Søværnets Operative Kommando deres eftersøgning i Lillebælt, hvor de siden sent mandag aften har ledt efter to fritidsfiskere, der ikke kom hjem som planlagt efter en fisketur.

- Vi stopper, fordi vi er færdig med at gennemsøge området, og vi har ikke fundet noget. Vi har selvfølgelig kigget efter den jolle, de sejlede ud i, siger statsvagten ved Søværnets Operative Kommando.

- Hvis de to er i det område, vi har gennemsøgt, er de i vandet - og der er overlevelsestiden ikke så lang, fortsætter han.

De to lystfiskere blev meldt savnet, da de ikke som aftalt kom hjem klokken 16.00 mandag eftermiddag. De to mænd på henholdsvis 33 år og 42 år sejlede ud mandag morgen omkring klokken otte, de sejlede i en mindre jolle - sandsynligvis i vandområdet mellem Lillebælt og Als.

Ved otte-tiden mandag aften var de to fiskere, der kommer fra Ringe og Horsens, stadig ikke kommet hjem - og de pårørende slog alarm.

Fyns Politi fandt 21.20 samme aften lystfiskernes bil, en sølvgrå Suzuki Swift med trailer, som stod parkeret på vestlige Helnæs.

Søværnets Operative Kommando har gennemsøgt området mellem Lillebælt og Als med blandt andet helikoptere og skibe fra marinehjemmeværnet. Desværre uden held.

  • Byline

    Af:

    Jeg er nyhedschef på Fyens.dk og Fyens Stiftstidende. Jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og bor i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Fiskere forsvundet i Lillebælt: Tip om jolle ved Årø

Fiskere forsvundet i Lillebælt: Tip om jolle ved Årø

7
Ulykke: Forsvundne fiskere fundet døde ved Årø

Ulykke: Forsvundne fiskere fundet døde ved Årø

To lystfiskere er meldt savnet