Forsvareren var sløj de to første retsdage, men mødte alligevel op til sag om voldtægt og overgreb på 12-årig pige. Tredje og sidste dag meldte han sig syg. Det betyder, at dommen er udsat næsten to måneder.

Sygdom hos en forsvarsadvokat betyder, at offer, pårørende og en tiltalt 45-årig stedfar i en voldtægtssag nu må vente næsten to måneder, før der falder dom.

For hvor der torsdag skulle have faldet dom i sagen skete det ikke, fordi en i forvejen halvsløj forsvarsadvokat ikke så sig i stand til at møde de sidste timer til procedure og domsafsigelse ved Retten i Odense. Derfor er sagen udsat til foreløbig den 9. maj.

Sagen handler om en 45-årig mand fra Svendborg-området, som er tiltalt for voldtægt og overgreb på sin 12-årige steddatter.

Overgrebene skulle have fundet sted i perioden 10. juli 2013 til 5. december 2015, altså fra steddatteren var 9 til 12 år gammel. Desuden er han tiltalt for blufærdighedskrænkelse over for pigen.

Ifølge anklageskriftet fandt overgrebene sted i den sammenbragte families hjem i både Svendborg-området og på en tidligere bopæl i Odense.

Selv nægter den 45-årige mand alle beskyldninger.

Når retssagen først kan fortsætte den 9. maj, skyldes det ifølge Retten i Odense, at det er den første dato, hvor såvel anklager som forsvarer samt retten kan finde et hul i kalenderen.

  • Vestesen_Bjarke_(2015)_010

    Af:

    Kriminalredaktør

Mere om emnet

Se alle
2
Kræves fængslet: Tiltalt for voldtægt af 12-årig pige

Kræves fængslet: Tiltalt for voldtægt af 12-årig pige

Tiltalt for voldtægt af steddatter: - Jeg er rystet

Tiltalt for voldtægt af steddatter: - Jeg er rystet