Forstærket mistanke: Rådgiver skrev flere debatindlæg for Carl Holst

Forsvarsminister Carl Holst (V).
Foto: Peter Leth-Larsen

Forstærket mistanke: Rådgiver skrev flere debatindlæg for Carl Holst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye mails forstærker mistanken om, at Carl Holsts spindoktor har hjulpet den tidligere regionsrådsformand med at føre valgkamp, mens spindoktoren var ansat i Region Syddanmark. Senest er der dukket fem pressemeddelelser og debatindlæg op, som rådgiveren har skrevet for Carl Holst.

Dagbladet JydskeVestkystens redaktioner og lokale ugeaviser har gennem det seneste år modtaget flere mails fra Carl Holsts kampagnemail, som han har brugt i forbindelse med sit folketingskandidatur. Men når man læser de vedhæftede pressemeddelelser og debatindlæg, som er skrevet i Word-dokumenter, kan JydskeVestkysten se, at de alle er skrevet af en Christian Ingemann.

29. november 2014

JydskeVestkystens lokalredaktion i Ribe modtager en pressemeddelelse under overskriften "Carl Holst hjalp til som frivillig i Roager" fra Carl Holst, der er beskrevet som "regionsrådsformand og folketingskandidat".

19. maj 2015

JydskeVestkystens debatredaktion modtager et debatindlæg under overskriften "Patienterne før systemet", hvor Carl Holst underskriver sig som "Regionrådsformand og folketingskandidat (V)".

1. juni 2015

JydskeVestkystens debatredaktion modtager et debatindlæg under overskriften "Hvor mange job har vi råd til at miste på landet?", hvor Carl Holst underskriver sig som "folketingskandidat".

4. juni 2015

JydskeVestkystens lokalredaktion i Aabenraa modtager et debatindlæg under overskriften "Vækst skabes også uden for Hovedstaden", hvor Carl Holst underskriver sig som "folketingskandidat i Sydjyllands Storkreds".

11. juni 2015

Ugeavisen Ribe modtager en pressemeddelelse under overskriften "Carl Holst besøgte Endrup Andelsmejeri", hvor Carl Holst bliver beskrevet som "Vestres lokale folketingskandidat".

Se de tidligere eksempler

Ovenstående er blot de nyeste eksempler, som forstærker mistanken om, at Carl Holst har brugt Christian Ingemann Nielsen som kampagnemedarbejder gennem det seneste år.

Herunder kan du se de eksempler, som tidligere er kommet frem:

Oktober 2014

Her sendte Carl Holst en besked til TV 2/FYN, hvori Carl Holst foreslår at ønsker om interview skal ske ved kontakt til Christian Ingemann Nielsen.

"Må jeg foreslå for fremtiden, at ønsker om interview sker ved kontakt til Christian Ingemann. Christian har adgang til min kalender og kan tage imod besked om formål, ramme , vinkel osv. for interviewet, skrev Carl Holst i en besked til TV 2/FYN.

Marts 2015

I en mail sendte Christian Ingemann Nielsen på vegne af Carl Holst to links som opfølgning på, at Holst som folketingskandidat foreslog at rykke Energistyrelsen til Esbjerg. Der linkes til to artikler, der går i rette med daværende finansminister Bjarne Corydons (S) anklage om, at Carl Holst ikke havde venstre-toppens opbakning til at foreslå udflytning af statslige arbejdspladser.

Ingemann sendte mailen fra regionens mailadresse og er underskrevet "Råds- og direktionssekretariatet".

3. juni 2015

Carl Holst bad sin medarbejder ved Region Syddanmark, Christian Ingemann, om at afklare valgdebatter på DR Syd i forbindelse med folketingsvalget, skriver dr.dk.

- Jeg hører fra dig. Carl vil også gerne vide, hvem de to andre i debatten er, skrev Christian Ingemann i mailen til DR Syd.

7. juni 2015

- Hej. På vegne af Carl Holst: Thorning-regeringen har indført øget brugerbetaling på i hvert fald to områder: Tandrensning - hvilket skulle finansiere nye fængsler, sådan lyder noget af din mail, som Christian Ingemann Nielsen har sendt fra sin arbejdsmail i Region Syddanmark til Radio 24syv.

I mailen, der er afsendt fra Christian Ingemann Nielsens arbejdsmail i regionen til Radio 24syv, leverer Christian Ingemann Nielsen et par punkter, hvor SR-regeringen har hævet brugerbetalingen. Noget, som kampagnemedarbejdere i partierne ofte gør over for pressen i valgkampe, skriver tv2.dk

Forstærket mistanke: Rådgiver skrev flere debatindlæg for Carl Holst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce