Forslugne klippeautomater


Forslugne klippeautomater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klippeautomaterne på de københavnske metrostationer er de rene grovædere. Lige så snart passagererne stikker deres klippekort i automaten, risikerer de at miste ikke blot ét, men to, tre og fire klip og dermed adskillige kroner.

Ifølge Metro Service, som står for vedligeholdelsen af klippeautomaterne, skyldes problemet sandsynligvis en fejl i strømforsyningen i maskinerne, som dermed bliver ekstremt følsomme over for berøring.

Klippeautomater, der er for følsomme, langsomme eller slet ikke virker, har været et tilbagevendende problem på metrostationerne. I januar satte Metro Service en række nye automater op for at forhindre kødannelser og sure metropassagerer, men klippemaskinerne gør stadig, som de selv vil.

- Nogle stationer er hårdere ramt end andre. Men vi har sammen med Øresundsselskabet og leverandøren af automaterne slået fast, at der er et problem med maskinen. Vi har haft syv maskiner til tjek hos leverandøren i Tyskland, hvor man mener at have lokaliseret og udbedret fejlen. De syv maskiner er nu tilbage i København for at blive testet, og hvis det er strømforsyningen, der er problemet, så vil alle de øvrige maskiner blive rettet, siger assisterende driftschef i Metro Service, Thomas Eiersted.

Forslugne klippeautomater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce