Forsikringsselskaber evakuerer danskere


Forsikringsselskaber evakuerer danskere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere forsikringsselskaber tilbyder nu at evakuere danskere hjem fra svineinfluenzaramte områder.

Danskere, der opholder sig i Mexico, har nu mulighed for at komme hjem på forsikringsselskabets regning, hvis forsikringsudstederen hedder Gouda, Tryg eller Europæiske Rejseforsikring.

Alle tre selskaber tilbyder at evakuere kunder med en rejseforsikring fra smitteområderne. Hos Tryg får forsikringstagerne yderligere mulighed for at sætte sig på et fly på Trygs regning fra Californien, Texas og Kansas i USA.

- Vi vurderer, hvor svineinfluenzaen er i udbrud, og hvor det er værst, og så vil vi gerne give vores kunder mulighed for at komme hjem der fra, siger Anne Anker fra Tryg.

I weekenden fik selskabet sin første henvendelse fra en dansker, der ville hjem, og siden er otte danskere blevet evakueret.

Hjemsendelsesmuligheden er frivillig hos alle selskaberne.

- Vi sætter evakueringen i gang for at komme en forværring af situationen i Mexico i forkøbet og sikre, at alle forsikrede rejsende kan forlade landet, før yderligere sikkerhedsforanstaltninger fra myndighedernes side eventuelt gør det umuligt at rejse ud, skriver Europæiske Rejseforsikring på sin hjemmeside.

Udenrigsministeriet har endnu ikke kaldt danskere hjem fra de ramte områder, men fraråder al unødig rejse til Mexico. Derfor venter Topdanmark og Alka med at sponsorere hjemrejser, indtil enten de danske eller lokale myndighederne melder en evakueringstilstand ud.

Nykredit opfordrer kunder, der vil hjem til at kontakte forsikringsselskabet, og så vil det vurderer sagerne enkeltvis. Bauta og Alm. Brand dækker endnu ikke omkostninger til hjemtransport, men melder ud inden for de nærmeste dage.

Forsikringsselskaber evakuerer danskere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce