Formand i modvind: Bo Libergren får kritik for udtalelser

Formand for Udvalget for Regional Udvikling Vestres Bo Libergren er havnet i modvind på baggrund af et læserbrev i Fyens Stiftstidende 11. januar. Arkivfoto.
Foto: Robert Wengler

Formand i modvind: Bo Libergren får kritik for udtalelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formanden for Udvalget for Regional Udvikling og regionsrådsmedlem Bo Libergren (V) er kommet i hård medvind hos kollegaerne i Region Syddanmark, efter han i Stiftstidende bakker op om grænsekontrol. Kollegaerne mener, han udtaler sig på vegne af regionen.

I et læserbrev i Fyens Stiftstidende den 11. januar skriver Bo Libergren (V), der er regionsrådsmedlem og formand for Udvalget for Regional Udvikling, at han støtter op om grænsekontrol og: "om nødvendigt også om transportøransvar samt om afvisning og returnering af illegale immigranter.”

Den udmelding har fået flere medlemmer af regionsrådet til at rette kritik af Bo Libergren, da de mener, at han er gået over stregen.

- Den sag har overhovedet ikke været drøftet i udvalget. Derfor skal han ikke udtale sig på vores vegne ved at underskrive sig som formand for udvalget, siger næstformanden i Regional Udvikling Karsten Uno Petersen (S) til TV 2/Fyn onsdag.

Flere af medlemmerne i regionsrådet mener, at Bo Libergren bør trække sine udtalelser tilbage igen.

Udtalelser sig som privatperson

Som svar på kritikken afviser Bo Libergren over for TV2 Fyn, at hans udtalelser er sket på vegne af udvalget, men han har ikke tænkt sig at trække sine udtalelser tilbage, siger han.

- Jeg har ikke noget at beklage eller tage i mig igen. Jeg har udtrykt mine synspunkter, som de er. Jeg har ikke udtalt mig på vegne af Udvalget for Regional Udvikling, men jeg er formand for udvalget, siger Bo Libergren til TV2 Fyn.

Derfor ser han ikke noget forkert i, at hans signatur som formand for Regional Udvikling fremgår af læserbrevet.

Du kan læse Bo Libergrens kritiserede læserbrev her:
Grænsekontrol - en nødvendighed.

Formand i modvind: Bo Libergren får kritik for udtalelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce