For flink til at røve en bank


For flink til at røve en bank

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

47-årig mand afdrog på sin spillegæld ved at forfalske dokumenter og købe dyre ting på kort uden dækning

ODENSE: Han manglede penge akut, men ville helst ikke røve en bank, da han var bange for at skade nogen. Derfor valgte han at begå økonomisk kriminalitet i stedet for.

En 47-årig mand fra Odense havde pådraget sig en spillegæld på 200.000, og den skulle afdrages her og nu, da to ukendte mænd, der bruger andre opkrævningsmetoder end bankens, prikkede ham på skulderen og sagde, at nu ville de have deres penge.

Sidste år ved juletid fik den 47-årige mand klare instrukser om, hvordan han skulle afdrage på gælden hurtigst muligt.

Sådan forklarede den 47-årige mand i går i retten i Odense, da han blev stillet for en dommer for at have begået dokumentfalsk og efterfølgende købt dyre mærkevarer for flere hundrede tusinde kroner på plastickort uden dækning.

Ville ikke skade nogen

Den 47-årige erkendte sig skyldig i at have forfalsket en årsopgørelse fra SKAT samt en lønseddel, der ikke havde tilhørt ham selv.

Efterfølgende havde han oprettet fire konti i sit eget navn med tilhørende dankort, så han kunne afdrage på sin gæld ved at købe dyre møbler, tasker og fjernsyn og betale tilbage med dem i stedet for kontanter.

- Jeg ville ikke foretage mig noget, hvor folk kom til skade, såsom at røve en bank eller sådan, sagde den 47-årige i retten.

- Så jeg fik bare besked på at købe noget dyrt, og det gjorde jeg. Jeg vidste, at jeg ville blive taget, og så regnede jeg ikke med, at jeg ville få så lang straf som ved et bankrøveri, forklarede han.

Den 47-årige havde købt B&O-fjernsyn, Louis Vuitton- og Gucci-tasker, dyre ure og guldsmykker til svimlende beløb.

For hver dyr ting han afleverede, afdrog han på sin gæld med det halve af, hvad tingene var blevet indkøbt til.

Hjælp til forfalskning

Anklageren var meget interesseret i at vide, hvordan manden havde båret sig ad med at forfalske årsopgørelsen og lønseddelen, som desuden tilhørte henholdsvis en vens far og en bekendt.

- Det kan jeg ikke sige. Det er de to ukendte mænd, der har hjulpet mig med det, sagde den 47-årige.

Sagen er sat til at skulle tage to dage, da der er mange dokumenter, der skal gås igennem. Der forventes at falde dom i dag.

For flink til at røve en bank

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce