For anden gang: Heldigt par vinder stor lottogevinst

- Det første, vi vil gøre, er at betale al gælden i huset ud. Det giver sådan en dejlig ro, fortæller parret. Arkivfoto: Kristian Brasen, Scanpix

For anden gang: Heldigt par vinder stor lottogevinst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et par fra Aabenraa har vundet stor Lotto-gevinst for anden gang.

Hvor heldig har man lige lov til at være? En nyslået millionær fra Aabenraa er vist født under en heldig (jule)stjerne. I hvert fald er det anden gang i hans liv, at han vinder syv rigtige i Lotto.

- Jeg vandt 700.000 kroner i 2001. Det var den laveste præmie, som syv rigtige havde givet nogensinde, siger han.

I lørdags vandt han 1,5 millioner kroner, fordi lørdagens pulje på seks millioner blev delt mellem fire vindere.

- Næste gang går jeg efter tre millioner. Så passer regnestykket, siger han og understreger, at det selvfølgelig er en spøg. Han er meget tilfreds med sin gevinst.

Manden sad sent lørdag aften ved computeren og ville bare lige give Lotto-tallene et hurtigt kig.

- Jeg spiller en fem-ugerskupon, så jeg plejer faktisk ikke at tjekke, før jeg får den fornyet. Men jeg har spillet den samme kupon siden 1989, så da jeg bare skimmede dem, synes jeg, at der var mange bekendte tal, lyder det.

Da det gik op for manden, at de syv rigtige var hjemme, råbte han så højt, at hans kone, der befandt sig nedenunder, blev helt forskrækket, da hun hørte det.

- Det fløj bare ud af mig: "DET ER FAN'ME DA LØGN!" Min kone troede, jeg sad og så fodbold, og at det var skærmen, jeg råbte af. Men det gik hurtigt op for hende, at det var noget andet.

Parret, der er i slutningen af halvtredserne, ville fejre gevinsten med en øl, men der var ingen i huset, så de måtte en tur på tanken, selvom klokken efterhånden var blevet næsten 23.00.

- Men hvis man ikke skal skåle, når man har vundet i Lotto, så ved jeg ikke hvornår, lyder det fra parret.

De vil gerne være anonyme, da de er kendte ansigter i Aabenraa. Og de er tilsyneladende gode til at holde på hemmeligheder.

- Der er ingen der ved, udover vores børn, at vi vandt dengang. Og der er heller ikke nogen, der skal vide det denne gang. Det kommer ikke nogen ved. Sådan tror jeg de fleste har det, siger manden.

Parret overvejer nu om de skal have besøg af Danske Spils millionærrådgivere, som man får tilbudt, hvis man vinder 1,5 million eller derover. Nogle af pengene ved parret dog godt hvad skal bruges til.

- Det første, vi vil gøre, er at betale al gælden i huset ud. Det giver sådan en dejlig ro. Men på sigt, vil vi nok gerne have et mindre hus. Vi er jo bare os to nu, da børnene er flyttet hjemmefra.

Og netop børnene kan godt forvente en god julegave i år.

- Det er en overraskelse, hvor meget de får, men jeg tror, de bliver glade.

For anden gang: Heldigt par vinder stor lottogevinst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce