Første danske offer for flodbølgen bisat


Første danske offer for flodbølgen bisat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

JORDEFÆRD:Stor deltagelse da 63-årige Flemming Ravn blev bisat i hjembyen Aabenraa

Det første af de danske ofre for katastrofen i Asien 2. juledag blev i går eftermiddag bisat i hjembyen Aabenraa.

Den 63-årige Flemming Ravn var på Phuket i Thailand, da flodbølgen kom.

Når han i går kunne bisættes som den første, er det fordi hans lig var blandt de, der hurtigst blev bjærget. Derfor kunne han hurtigt identificeres, og familien fik liget udleveret og sørgede selv for transporten af kisten med fly til Billund.

Børn søgte forgæves

Flemming Ravns to børn hjemme i Danmark søgte forgæves oplysninger fra Udenrigsministeriet efter katastrofen.

Derfor gik de selv i gang sammen med familien, der endnu var i Thailand, og det var dem, der kunne underrette ministeriet om, at deres far var omkommet, identificeret og at de selv havde sørget for transporten hjem.

Flemming Ravn var på ferie i Thailand sammen med sin kone og hendes to søstre og deres ægtefæller. Flemming Ravns svoger, den 74-årige Julius Nissen fra Sønderborg, er på politiets liste over savnede.

Sognepræst Jørgen Jørgensen sagde ved bisættelsen, at dagen i dag er mere, end vi kan bære. Men vi kan på den anden side heller ikke lade være. Derfor må vi lade os bære.

- Men selv om Gud bærer, så betyder det ikke, at han sparer os for livet i denne verden, men at han vil bære os igennem det onde. Hvorfor der er flodbølger, naturkatastrofer, pludselig død og endeløs lidelse gives der ikke noget svar på, men i stedet får vi et løfte: Jeg vil bære jer gennem de svære dage. Ikke at tårerne bliver færre - savnet mindre, men ved at Gud vil tage byrden af vore skuldre og give vort hjerte at hvile, sagde Jørgen Jørgensen i sin prædiken. Omkring 220 mennesker deltog i bisættelsen i Sct. Nikolai kirke midt i Aabenraa.

Første danske offer for flodbølgen bisat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce