Første anholdelse i Loomis-sag

De maskerede røvere fra søndagens kup mod Dansk Værdihåndtering i Brøndby slap af sted med 60 millioner kroner. Dermed er kuppet Danmarkshistoriens næststørste kup kun overgået af røveriet mod Loomis i Glostrup 1. april, hvor gerningsmændene stak af med 62 millioner kroner. Ritzau.(Jens Dige/POLFOTO)
Foto: jens DIGE/POLFOTO

Første anholdelse i Loomis-sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet anholdt onsdag en svensker i forbindelse med kuppet mod værdihåndteringscentralen Loomis i Glostrup. Anholdelsen fandt sted i Stockholm.

Dansk og svensk politi anholdt i dag en 23-årig svensk mand i Stockholm, der mistænkes for at have deltaget i røveriet mod værdihåndteringsfirmaet Loomis 1. april. Anholdelsen er den første i sagen.

- Vi har i noget tid haft folk i Sverige, og de deltog sammen med svensk politi i anholdelsen, som foregik udramatisk, siger politiinspektør Bent Isager-Nielsen til Ritzau.

Ved kuppet slap stærkt bevæbnede mænd væk med 62 millioner kroner i danmarkshistoriens største røveri.

Siden røveriet har fokus især samlet sig på den svenske side af sundet, og Vestegnens Politi har i månedsvis haft efterforskere udstationeret i Sverige til at koordinere samarbejdet med svensk politi.

- Vi fandt ud af, at flugtbilerne ikke bare var stjålne. De var taget med pistoler oppe i Sverige tilbage i december under meget voldsomme omstændigheder, hvor familierne er tvunget ud af bilerne, siger Bent Isager-Nielsen.

I forbindelse med onsdagens anholdelse går politiet i aften ud i svensk tv i håb om at få nye oplysninger i sagen. Fra Loomis' side har man udlovet en dusør på 250.000 euro, svarende til knap to millioner kroner.

Første anholdelse i Loomis-sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce