Fodboldfar nikker juniorspiller skalle

En vred fodboldfar slog og nikkede en skalle på en 15-årige spiller.
Foto: Colourbox

Fodboldfar nikker juniorspiller skalle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ungdomskamp mellem FC Storebælt og Dianalund IF endte med, at tilskuer nikkede en spiller en skalle

Fodbold er følelser. Og når ens søns hold taber 10-2, så kan sindet let bringes i kog. Alligevel må det siges at være en grim overdrivelse af vredesudbrud, når en 50-årig fodboldfar nikker en 15-årig ungdomsspiller en skalle.

- Der foregik en del ordkløveri mellem vores spillere og en af deres. På et tidspunkt kommer en stor voksen mand ind og tager fat i en af vores spillere og langer ham et knytnæveslag i ansigtet og nikker ham en skalle, siger Allan Petersen, formand for fodboldafdelingen i Dianalund IF, til Sjællandske.

Efter overfaldet skyndte den vrede fodboldfar at køre væk fra anlægget. En træner forsøgte at stoppe manden, men måtte opgive, da den 50-årige hurtigt kørte væk.

Den unge fodboldspiller blev kørt på skadestuen med en flækket læbe.

Ikke typisk tilskuere

På Fyn er det ikke tilskuerne, som laver ballade til de lokale klubkampe.

Webmaster og medlem af bestyrelsen i Fyns Fodbolddommer Klub, Uffe B. Nielsen, siger, at det altid er spillerne, hvis temperament der kan kappe over.

- Når det sker, så er det inden for kridtstregerne. Jeg kan ikke huske nogen sager, hvor forældre har været indblandet, siger han til Fyens.dk.

Sidste år havde FBU 10-15 sager, hvor dommere var blevet truet eller overfaldet. Og selv om den nye fodboldsæson kun lige er fløjtet i gang, så har der allerede været ballade.

- Vi har indtil videre i år haft én markant sag. Den pågældende spiller truede dommeren og slog sin skulder mod dommerens bryst. Han har fået et års karantæne, siger Uffe B. Nielsen til Fyens.dk.

Fodboldfar nikker juniorspiller skalle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce