Flugtbilist til angreb på betjent


Flugtbilist til angreb på betjent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Motorcykelbetjent fik sit livs chok, da flugtbilist i stor firehjulstrækker bakkede ind i hans motorcykel

BROBY: En motorcykelbetjent fra Fyns Politi undgik i går klokken 11.53 med nød og næppe at blive påkørt af en flugtbilist i en stjålet firehjulstrækker. Hans motorcykel, en Yamaha FJ 1200, blev totalskadet. Politiet på hele Fyn jagter nu bilisten.

Angrebet på politimanden skete på Vøjstrupvej i Broby, lige i nærheden af Teglværksvej. Betjenten ville rutinemæssigt standse føreren af en sort Kia Sorrento. Da han havde parkeret motorcyklen bag ved bilen, var steget af motorcyklen og var ved at tage sin hjelm af, bakkede bilisten i fuld fart hen mod motorcykelen. Han ramte den og bakkede 26 meter med Yamaha'en, før han forsvandt i fuld fart mod syd. Betjenten undgik påkørsel.

Bilen var stjålet

Bilen viste sig at være stjålet i Odense for tre uger siden, og den kørte med stjålne nummerplader med indregistreringsnummeret NC 92 403. De plader sidder næppe på bilen længere, men politiet beder folk være opmærksomme på en sort Kia Sorrento med skader bagpå.

Politibetjenten nåede kun at se føreren af bilen i få sekunder, men han beskriver ham som 25-30 år, sportstrænet med kort blond hår. Politiet, der kan træffes på 114 hele døgnet rundt, hører meget gerne fra vidner, der har oplysninger om bilen eller flugtbilisten.

Flugtbilist til angreb på betjent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce