Vidne til påkørsel forsøgte at følge efter bilist, men måtte opgive på grund af for høj fart. Flugtbilisten var alkoholpåvirket og havde ikke noget kørekort.

En 57-årig mand fra Bredebro blev torsdag morgen anholdt og sigtet for flere lovovertrædelser, efter han havde forsøgt at flygte fra en påkørsel på den Fynske Motorvej ved Odense.

Politiet fik klokken 8.33 en melding fra en bilist, hvis bil var blevet ramt i venstre side af en anden bilist. Efter påkørslen havde den anden bilist øget farten og var kørt fra den ramte bil.

Et vidne til påkørslen fulgte efter ulykkesbilisten, men måtte opgive forfølgelsen - ifølge vagtchef hos Fyns Politi fordi bilisten kørte med meget høj hastighed mod Jylland.

Påvirket og uden kørekort

Den forfølgende bilist nåede dog at ringe til politiet og give melding om bilen og dens retning, og Fyns Politi kontaktede herefter kollegerne i Sydøstjyllands Politi. Først ved Taulov lykkedes det politiet at få standset den mandlige bilist, fortæller vagtchef Lars Thede.

- Der var flere gode grunde til, at han forsøgte at slippe væk. Dels var han spirituspåvirket, dels var han frakendt sit kørekort, oplyser Lars Thede.

  • Klingenberg_Kenneth_(2015)_15

    Af:

    Jourhavende på Fyens.dk og vinskribent