Flugtbil fra røveri i Holbæk er fundet


Flugtbil fra røveri i Holbæk er fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guldsmeds VW Passat er fundet på parkeringsplads i Holbæk. Den er nu politiets vigtigste spor til opklaring af usædvanligt groft hjemmerøveri.

Politiet har fundet den mørkeblå VW Passat, som tre røvere slap af sted i, efter et usædvanligt groft væbnet røveri sent mandag aften hjemme hos en guldsmed i Holbæk.

Bilen er fundet på en parkeringsplads i Holbæk, hvor den ifølge vidner har stået siden onsdag morgen. Bilen er ikke brændt af. Dermed har politiet en god mulighed for at sikre sig spor, der kan føre til opklaring af hjemmerøveriet. Den er sendt til tekniske undersøgelser.

Passaten tilhører den 62-årige guldsmed Jørgen Schmidt Kjergaard, som blev slået med et pistolskæfte i ansigtet, truet på livet og bagbundet, mens tre maskerede røvere gennemsøgte hans hjem. Efter to timer i hjemmet forsvandt røverne med nøglerne til hans guldsmedeforretning i Algade i Holbæk.

Under røveriet kom guldsmedens 12-årige søn hjem, og også han blev bagbundet. Først en time efter røveriet lykkedes det guldsmeden og hans søn at komme fri og slå alarm.

Da var røverne kørt af sted i guldsmedens bil, der nu er politiets vigtigste spor i sagen.

Politiet vil gerne i kontakt med vidner, der har set, hvem der stillede bilen på parkeringspladsen ud for Agervang 2 i Holbæk, og hvordan de pågældende kom videre fra stedet.

Røverne beskrives som dansktalende, men udenlandske af udseende.

Flugtbil fra røveri i Holbæk er fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce