Nye spor i sagen om flisekast mod en bil på den fynske motorvej søndag. Fyns Politi efter nu to unge mænd, der muligvis kan have kastet sten efter en anden bil også.

Fyns Politi har nu et spor at gå efter i sagen, hvor der søndag blev kastet en stor betonflise ned på den fynske motorvej og ramte en personbil med mor, far og to børn.

Politiet beder om hjælp til at få identificeret to unge mænd, som blev set på Langesøvej-broen søndag eftermiddag – kun få timer før en tyk betonflise ved 22-tiden ramte familiebilen.

Fyns Politi har talt med et vidne, der søndag ved omkring klokken 15.20 tiden så to sydlandsk udseende unge mænd stå på broen over motorvejen, mens de så ud til at bøje sig ned over noget.

Stenkast mod tysk bilist

Samtidig har Fyns Politi modtaget en anmeldelse fra en tysk bilist, der lidt senere om eftermiddagen – mellem klokken cirka 15.30 og 16.00 - blev ramt af en sten, som bilisten er sikker på blev kastet ned fra broen.

- Det gør pludselig de to unge mænd, der blev set på Langesøvej-broen meget interessante i forhold til hændelsen om aftenen, hvor familien i bilen blev ramt en af en betonflise, der blev kastet ud fra broen, siger Anders Lundegaard, politikommissær hos Fyns Politi, i en pressemeddelelse.

Fyns Politi beder derfor bilister, der kørte over Fyn søndag eftermiddag mellem klokken cirka 15 og klokken cirka 22 kontakte politiet, hvis de har set de unge mænd på broen eller har andre oplysninger, der er interessante i sagen.

Signalement

Fyns Politi vil også gerne høre fra folk i området omkring Langesøvej/Vissenbjerg/Kildebjerg, der kan have set de to unge mænd eller som ved, hvem de er.

De to unge mænd beskrives som:

A: 15-20 år, sydlandsk af udseende, iført en grå hættetrøje

B: 15-20 år, sydlandsk af udseende, iført sort eller gråt tøj.

Person B beskrives som lidt lavere end person A.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Fyns Politi på telefon 114.

  • Byline billeder

    Af:

    Jeg er journalist og nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Med udgangspunkt i samfundsdelen af aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktionen i Odense skriver jeg primært om forhold i Region Syddanmark - herunder sygehusvæsenet og akutområdet. Tidligere har jeg arbejdet som erhvervsjournalist på avisen og har desuden en fortid på Jydske Vestkysten samt artikelbureauet Storyhouse. Privat bor jeg i Odense og har to børn.

Mere om emnet

Se alle

Minister ind i sag om flisekast

Familie i bil ramt: 30 kilo tung flise kastet fra vejbro

2
Politi: Mirakel at flisekast mod bil ikke kostede liv

Politi: Mirakel at flisekast mod bil ikke kostede liv