De bilister, avisen har talt med ved Langesøvej, er ikke nervøse for at skulle køre under den næste motorvejsbro

Bilerne drøner under Langesøvej i samme tempo som på en hvilken som helst mandag. På motorvejsbroen er der ingen spor efter den eller de mænd, der aftenen forinden kastede en 30 kilo tung betonsten ud over hegnet og ramte en bil med en familie på fire.

Kigger man nærmere, nede ved vejbanen, kan man dog ane de sidste rester af flisen, der efterlod moderen med en hovedskade og faderen og de to børn på mirakuløs vis uskadte.

Stumperne må desuden formodes at være dem, der ved en 22-tiden søndag aften blev spredt ud over motorvejen og fik andre bilister til også at havne i uheld. Ingen kom dog slemt skade.

På en tankstation få hundrede meter fra broen, har man kun mærket søndagens ulykke ved, at der blev tomt i forretningen, idet bilerne begyndte at holde i kø.

På rastepladsen foran møder avisen Henrik Kjær og sønnen Niklas, der er på vej i retning mod Jylland. De har ikke hørt om aftenens uheld få hundrede meter væk, men kender godt til lignende sager.

- Jeg tror, de gør det, fordi de ikke kender konsekvenserne. Det må være drengestreger, siger Henrik Kjær, der dog ikke føler sig nervøs ved at skulle op på motorvejen igen.

  • Af:

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er journalistpraktikant under uddannelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus. Jeg har tidligere siddet på Langelandsredaktionen og aktualitetsredaktionen i Odense.

Mere om emnet

Se alle
3
Politiet leder efter flise-kastere

Politiet leder efter flise-kastere

Minister ind i sag om flisekast

2
Ikke første gang: Dreng blev indlagt med blødninger efter stenkast

Ikke første gang: Dreng blev indlagt med blødninger efter stenkast