Top ti over foretrukne efterårsferier ligner sig selv, men østlandende kommer hurtigt bagfra

Spanien, Storbritanien, Italien, USA og Tyrkiet topper listen over, hvor danskerne leder efter steder at holde efterårsferien, som begynder i dag.

Listen offentliggøres af rejsesøgesite Skyscanner.dk, der laver den på baggrund af, hvilke lande danskere søger på websitet.

Hitlisten ligner sig selv fra den, der blev lavet sidste år, men alligevel er der en ny tendens. Danskere har fået øjnene op for østlandende, når de surfer flyrejser. Sammenlignet med efterårsferien sidste år er søgninger på flyrejser fra København til Litauen steget med 105 procent. Tilsvarende er søgninger til Ukraine steget med 72 procent, mens søgninger mod Rusland er steget med 47 procent.

  • Byrne_Tommy_(2015)_004

    Af:

    Tommy er journalist på samfundsredaktionen og arbejder med stofområder som politik, sundhed og uddannelse. Han har tidligere arbejdet på erhvervsredaktionen og har også vikarieret som politisk reporter på Christiansborg. Tommy er gift (for anden gang), har to børn og bor mest i Odense men også på Langeland, hvor de har et fritidshus i Lohals.