Flere uheld i den fynske ferietrafik lørdag: Bilister kører for tæt

Fyns Politi opfordrer til, at bilisterne holder bedre afstand i ferietrafikken for at undgå flere uheld. Genrefoto.

Flere uheld i den fynske ferietrafik lørdag: Bilister kører for tæt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politi er rykket ud til tre uheld lørdag. Bilisterne kører for tæt i ferietrafikken, lyder det fra politiet.

Endnu engang må Fyns Politi gentage sin opfordring til bilisterne på Fyn om ikke at køre for tæt på motorvejen.

Lørdag er politiet rykket ud til to uheld i den tætte ferietrafik. Først kørte to biler sammen på E20 omkring Aarup klokken 13, fordi den forreste bil bremsede og den bagvedliggende ikke holdt nok afstand og derfor kørte op bag i den forreste.

Klokken 14.43 skete det samme igen. Denne gang var tre biler involveret og uheldet skete på E20 omkring Vissenbjerg i vestgående retning.

- Det er det sædvanlige. En bil bremser, den næste bremser kraftigere, og den tredje når ikke at se det, før den er kørt ind i bil nummer to. Det er igen manglende afstand. Der er ingen anden forklaring på det, siger vagtchef ved Fyns Politi Asbjørn Sørensen og fortsætter:

- Vi må blive ved med at sige det samme hver fredag, lørdag og søndag og i hele ferietrafikken. Vejnettet er heller ikke indrettet til den trafik, der er nu. Trafikken er steget med 20 procent. Det er saftsuseme meget, og motorvejen er ikke blevet udbygget i ti år. Det har også noget at sige. Men hvis folk holder afstand, sker der ingenting, så den lander i sidste nede hos trafikanterne selv. De kører for stærkt og for tæt.

Ved det sidste uheld er flere personer kørt på OUH med lettere personskade.

- Det kan sagtens vise sig, at der ikke er personskade, men de er kørt derind for en sikkerheds skyld, siger vagtchefen.

Udover uheldene på motorvejen er tre biler kørt sammen ved krydset mellem Odins Bro og Ejbygade i Odense klokken 10.44 lørdag. Den ene bil kørte overfor rødt, mens to andre biler kørte overfor grønt.

- Og så gik det galt, siger vagtchefen.

Ingen personer kom til skade under uheldet ved Odins Bro.

Flere uheld i den fynske ferietrafik lørdag: Bilister kører for tæt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce