Flere kvæstet ved glatføreuheld


Flere kvæstet ved glatføreuheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glatte veje med isdannelser under sneen og drivedannelse var natten til søndag årsag til flere trafikulykker. 20-årig kvinde pådrager sig svære kvæstelser.

Glat føre med isdannelser under løs sne og drivedannelser sender flere kvæstede bilister på sygehuset.

Værst ser det ifølge politiet ud i Midt- og Vestjylland, hvor en 20-årig kvinde, der ved 02-tiden var på vej ad Århus-Viborg landevej i Fårup mistede herredømmet over bilen. Hun skred ud og blev ramt af en modkørende bilist. Kvinden pådrog sig flere svære kvæstelser og er indlagt på Århus Kommunehospital.

Et par timer tidligere kørte to biler frontalt sammen på Vilhelmsborgvej syd for Lemvig. Flere af de i alt fem personer i bilerne er indlagt på Herning Sygehus, oplyser vagtchefen for Midt- og Vestjyllands Politi i Holstebro.

Glatte veje var også årsag til, at en bil med to unge mænd og to unge piger tidligt søndag kørte af vejen, da den var på vej ad Køgevej mod Haslev. Bilen rullede flere gange rundt, og en af de unge piger blev slynget ud af bilen. De to mænd, der havde samlet pigerne op i Køge, forsvandt umiddelbart efter ulykken, oplyser vagtchefen for Sydsjællands og Lollands-Falsters Politi i Næstved.

Pigen, der blev slynget ud af bilen, fik blandt andet kvæstet ryggen og er indlagt på Køge Sygehus. Hendes veninde slap fra ulykken med mindre skrammer.

Flere kvæstet ved glatføreuheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce