Redaktionen på Fyens.dk har fået adskillige nye henvendelser fra læsere, der er blevet kontaktet af den mystiske jakkesælger, som huserer på Fyn.

Under påskud af at spørge om vej, forsøger han at lokke folk ind i sin bil, hvor han ihærdigt prøver at sælge dyrt tøj til en lidt for billig penge.

Flere henvendelser fra læserne peger på, at manden kører i en sort bil, formentlig en Opel og muligvis med nummerplader, som starter med CG. Flere læsere mener også, at der er tale om en udlejningsbil.

I lørdags blev denne bil observeret af en læser på parkeringspladsen ved Bilka i Odense. Her forsøgte 'sælgeren' sig over for en ældre mand, som dog ikke hoppede på limpinden.

Ikke nyt

Men noget tyder på, at gerningsmanden har huseret i længere tid - eller at metoden har været anvendt på fynboer før.

Det har redaktionen modtaget to meldinger om:

- Jeg er to gange blevet kontaktet af manden på parkeringspladsen bag Føtex i Nyborg, men har begge gange afvist ham, da det var tydeligt at der var noget galt. Jeg vurderede dog, at han var sigøjner, selvom han påstod at være italiener, der havde været på tøjmesse i Danmark og nu ville sælge kollektionen inden han skulle med flyet tilbage til Italien, skriver Holger Madsen, Nyborg, hvis oplevelser ligger nogle måneder tilbage.

Røverkøb i Vissenbjerg

- Det er vist en meget gammel sag, for jeg havde kontakt med ham i vistnok 2004, hvor han stoppede mig i Vissenbjerg, skriver Flemming Johansen, Faaborg.

Han oplevede nøagtigt samme optrin: Manden i bilen sagde, at han havde været på messe i København, og havde en masse smart tøj - Armani jakkesæt, skindfrakker m.m. som han havde fået i provision. Men problemet var, at det var alt for dyrt at have med igennem tolden. Derfor ville han sælge det billigt.

- Jeg var da på nippet til at købe en af hans meget smarte Armani-skindjakker med certifikat og det hele.

Manden i bilen fulgte i øvrigt efter Flemming Johansen, da han kørte fra motorvejen - selvom han spurgte efter vejen til netop motorvejen.

Har du oplevet den mystiske jakkesælger, så send endelig en mail til redaktionen: webred@fyens.dk.
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Stoppet for ulovligt tøjsalg: Nu mistænkt for røveri

Stoppet for ulovligt tøjsalg: Nu mistænkt for røveri

Italiener anholdt for ulovligt jakkesalg

8
Igen på spil: Jakkesælger i Ford Fiesta

Igen på spil: Jakkesælger i Ford Fiesta