Flere bordeller efter norsk sexforbud

Norsk forbud mod købesex kan være den direkte årsag til en kraftig opblomstring i prostitutionsmiljøet i det nordligste Jylland.
Foto: SNEJBJERG CARSTEN/POLFOTO

Flere bordeller efter norsk sexforbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Nordjylland er antallet af bordeller steget pænt, siden Norge har indført forbud mod købesex. Der kan være sammenhæng, mener politiet.

Norsk kløe syd for bæltespændet kan være en af årsagerne til, at Nordjyllands Politi har registreret en usædvanlig vækst i antallet af bordeller i den nordligste del af kredsen.

Nordmændene har nemlig siden årsskiftet forbudt købesex i hjemlandet, og det kan ifølge politiet have ført flere norske sexkunder til Danmark via færgeruterne til Hirtshals og Frederikshavn.

- Vi kan konstatere, at der er kommet otte nye bordeller til i den nordligste del af kredsen, siden Norge har indført forbuddet den 1. januar - og det er mange heroppe. Vi ved ikke med sikkerhed, om det skyldes flere norske kunder, men vi har en formodning om, at det norske forbud spiller ind, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen ved Nordjyllands Politi.

I takt med bordel-væksten har politiet også noteret sig, at der er kommet flere udenlandske prostituerede til.

- Men om de er kommet hertil fra sexarbejde i Norge, ved vi ikke, for de er mildest talt ikke særligt snakkesalige, siger Frank Olsen.

Ifølge en opgørelse fra Rigspolitiet har de øvrige politikredse ikke noteret en markant ændring i prostitutionsmarkedet, siden det norske forbud blev indført 1. januar.

Flere bordeller efter norsk sexforbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce