Fire mænd skudt i København

To personer er blevet ramt af skud i Heimdalsgade på Nørrebro i København, oplyser politiet.
Foto: POLFOTO/Kristian Linnemann

Fire mænd skudt i København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen af de fire mænd, der torsdag blev skudt ned forskellige steder i og omkring København, er i livsfare. To mænd er blevet anholdt med pistol.

Efter længere tid med relativt ro bragede skuddene torsdag løs på en af de voldsommeste aftener i og omkring København. Fire personer, alle af anden etnisk oprindelse end dansk, blev ramt af skud ved tre skudepisoder.

Et skyderi i Kroghsgade på Østerbro havde med sikkerhed intet med de andre at gøre, da der ifølge politiet var tale om et røveri, der gik galt.

Den 46-årige indehaver af Vinyl Bar blev passet op af fire hætteklædte mænd, da han sidst på aftenen forlod sin forretning. Han satte sig til modværge, og under den efterfølgende tumult blev han ramt af et skud under hagen, men er uden for livsfare. Det oplyser Københavns Politis centrale efterforskningsleder Kenneth Vesth.

Kort forinden blev der affyret flere skud i Heimdalsgade på Nørrebro. Her blev to personer på henholdsvis 22 og 20 år ramt, den ene i ballen, den anden i lysken.

Den 22-årige blev bragt til Bispebjerg Hospital, mens nogle venner bragte den 20-årige til Rigshospitalet, hvor de alle fire blev anholdt, da de nåede frem.

I Heimdalsgade fandt politiet to biler med skudhuller. Skyderiet på Nørrebro var formentlig en del af bandekonflikten, forklarer politiet og oplyser, at der både her og i Kroghsgade blev skudt med pistol.

Noget tyder ifølge politiet på, at skyderierne er banderelaterede.

Tidligt fredag blev to mænd ved Viborggade/Silkeborggade. De var ved anholdelsen i besiddelse af en pistol og sigtes for forsøg på manddrab og vil senere på dagen blive fremstillet i grundlovsforhør.

Det er endnu uvist, om skyderiet på Nørrebro har forbindelse til et opgør i Herlev tidligere på aftenen. Her blev en 22-årig såret af skud i halsen, mens en anden brækkede ryggen under det voldsomme opgør.

Skudofferet blev hentet af en ambulance på Herlev Hovedgade. Opgøret fandt næppe sted her, og politiet har endnu ikke fundet gerningsstedet. Da offeret blev bragt til Herlev Sygehus stod 10 venner og familiemedlemmer og ventede på ham, og de blev alle anholdt.

Ifølge Københavns Vestegns Politi er det uvist, om der var tale om et narkoopgør eller et opgør i forbindelse med bandekonflikten.
En 22-årig mand blev såret af skud i halsen, mens en anden brækkede ryggen under et voldsomt opgør ved Herlev Bymidte.
En 22-årig mand blev såret af skud i halsen, mens en anden brækkede ryggen under et voldsomt opgør ved Herlev Bymidte.
Foto: GRAVERSEN THOMAS/POLFOTO

Fire mænd skudt i København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce