Politiet ransagede torsdag 14 adresser i Vestdanmark - blandt andet på Fyn. I Nordjylland blev fire anholdt for momssvindel.

Fyns Politi gennemførte en eller flere razziaer på Fyn som led i en koordineret aktion mod flere selskaber, der er mistænkt for momssvindel.

I alt 14 adresser blev ransaget på Fyn, i Aarhus og i Nordjylland og fire personer blev anholdt. Ifølge Nordjyllands Politi blev alle anholdt i Nordjylland.

- Det er et kompleks, der har sin koncentration i Nordjylland, men der har så været enkelte forgreninger i Aarhus og på Fyn, som vi også har ønsket at undersøge, siger politikommissær Troels Jul Kjærgaard, Nordjyllands Politi.

Af hensyn til efterforskningen vil han ikke oplyse meget om sagens detaljer, og grundlovsforhøret over de anholdte fredag morgen i Aalborg vil formentlig ske for lukkede døre.

De anholdte er tre mænd på 24, 29, og 45 år samt en kvinde på 46 år. Aktionen er sket i tre politikredse i et tæt samarbejde med Skat.

- Vi kender lidt til de anholdte i forvejen men ikke for noget lignende, siger Troels Jul Kjærgaard.

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidende/Fyens.dk og skriver især artikler om det fynske erhvervsliv. Tidligere har jeg arbejdet på Dagbladet Børsen, Månedsmagasinet Penge og Privatøkonomi, Aalborg Stiftstidende og Dagbladet i Roskilde. Jeg er medlem af bestyrelserne for Odense Journalistforening og for KFUM-Spejderne Gråbrødre Gruppe i Odense. Jeg er født i Fredericia men bor nu i Åløkkekvarteret i Odense i et gammelt hus, som jeg ejer sammen med min kone, der er freelancejournalist og især arbejder for Fagbladet 3F. Vi har to voksne børn.