Fem dømt for kro-overfald


Fem dømt for kro-overfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle de tiltalte i tæskeholdssagen fra Rådhuskroen i Bogense blev fredag idømt fængselsstraffe fra tre til ti måneder. De overvejer alle, om de vil anke.

Alle fem gik ind i retten med et krav om fængselsstraf hængende over hovedet - og alle fem forlod retten med udsigt til et fængselsophold, da der fredag eftermiddag faldt dom i sagen mod fem rockere og supportere.

De fem var alle tiltalt i sagen om et overfald på to gæster på Rådhuskroen i Bogense i januar. To fuldgyldige HA-rockere og en supporter blev idømt ti måneders fængsel for deres roller i overfaldet. Supporteren var ham, der i første omgang havde fået tæsk af en anden gæst på kroen, hvorefter han tilkaldte rockerne.

En anden hang-around fik fem måneders fængsel - hans rolle i sagen var formentlig at agere chauffør for tæskeholdet, da de skulle frem til kroen.

Endelig blev et tredje 28-årigt fuldgyldigt medlem af HA idømt tre måneders fængsel. Årsagen til, at han slap billigere end chaufføren, er, at ingen vidner har set ham på kroen. Med oplysninger fra sendemaster har politiet imidlertid fundet ud af, at hans mobiltelefon var i Bogense under overfaldet - noget som manden dog ikke har villet forklare i retten. Derudover talte det med i strafudmålingen, at han ikke tidligere er dømt for noget.

Alle fem dømte valgte at overveje i 14 dage, om de vil anke deres dom.

Fem dømt for kro-overfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce