Prins Henrik var blandt de første kongelige gæster på Rigshospitalet. Han besøgte i eftermiddag den nyfødte sammen med sine børnebørn Nikolai og Felix. Senere kom også farmor - dronning Margrethe - på barselsbesøg.

Prins Henrik og prins Joachims to drenge på besøg

Mandag eftermiddag ankom prins Henrik og prins Joachims to drenge Nikolai og Felix til Rigshospitalet for at se deres nyfødte lillebror.
Med prinserne Nikolai og Felix i hånden gik prins Henrik i eftermiddag på barselsbesøg på Rigshospitalet. Nede i forhallen fortalte han, at hele familien er glade.

- Vi er meget glade for den nyankomne, sagde han.

Inden familien forsvandt ind i elevatoren for at køre op til den nyfødte prins, nåede storebror Felix at fortælle, at han var spændt.

Ny prins er kommet til verden

En ny prins kom til verden kl 04.57 på Rigshospitalet i København. Fødslen forløb godt og prins Joachim, som var med under hele forløbet, klippede selv sønnens navlestreng. -Det er en stor oplevelse hver gang, siger prinsen, som indrømmer, han kneb en tåre. Den ny prins kan, ifølge prins Joachim, komme til at hedde alt fra Ib til Nebukaneser.

Dronning Margrethe kom senere, da hun i eftermiddag var optaget af at modtage Natos afgående generalsekretær på Amalienborg.

Alain Cavallier ankommer til Riget

Prinsesse Maries far Alain Cavallier ankommer til Rigshospitalet for at se sit barnebarn, som prinsesse Marie nedkom med tidlig mandag morgen. /ritzau/

Lægerne: Marie klarede det godt

Prinsesse Maries fødsel af den ny babyprins er gået fremragende, mener Birgitte Hillerup, Afdelingsjordemoder på Rigshospitalets fødeafdeling. Det varede ifølge overlæge Morten Hedegaard omkring 10 timer, og det mener han er flot for en førstegangsfødende.

Mere om emnet

Se alle
Lilleprinsen budt velkommen hjem

Lilleprinsen budt velkommen hjem

Prinsen hjem til farmor

Prinsen hjem til farmor

Den lille prins skal hjem til Amalienborg

Den lille prins skal hjem til Amalienborg