Opdateret klokken 21.53 med førerens tilstand.

Fører af motorcykel har fået revet sit ben af, mens otteårig passager slap med knubs og en brækket arm.

Fredag aften skete en alvorlig trafikulykke på Faaborgvej syd for Ørbæk. Ved ulykken har føreren af motorcyklen fået revet sit ben af, mens en otteårig dreng, der var passager, blev hastet til Odense Universitetshospital.

Føreren er stedfar til sønnen.

Det oplyser vagtchef Hans Frederiksen fra Fyns Politi.

Muligvis på grund af høj fart røg motorcyklen ud i et autoværn, og sammenstødet var så voldsomt, at føreren fik revet det ene ben af, mens drengen blev kvæstet.

De nærmere omstændigheder omkring ulykken kender politiet endnu ikke. En bilinspektør har fredag aften været på stedet for at undersøge omstændighederne.

Midt på fredag aften var manden stadig på operationsbordet på Odense Universitetshospital. Hans tilstand er alvorlig, men han er ikke i livsfare. Den otteårige dreng slap med knubs og en brækket arm, viser undersøgelser på traumecentret på Odense Universitetshospital.

Ifølge færdselsloven må børn på over fem år være passager på en motorcykel. Indtil børnene når en højde på 135 centimeter, skal de sidde i et særligt barnesæde.

Ifølge vagtchefen er drengen førerens stedsøn.

  • Schmidt_Sander_(2015)_001

    Af:

    Som nyhedschef er det mit job at igangsætte og prioritere de historier, som vi bringer på fyens.dk og i Fyens Stiftstidende. En sjælden gang imellem får jeg også tid til at komme lidt til tasterne. Jeg er uddannet som journalist i 2000 og har arbejdet som lokal- og nyhedsjournalist frem til foråret 2015, hvor jeg blev nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende. 1. september 2016 tiltrådte jeg jobbet som nyhedschef sammen med to andre kolleger i huset.

  • Vestesen_Bjarke_(2015)_010

    Af:

    Kriminalredaktør