Far mistænkes for at smide datter ud fra bro


Far mistænkes for at smide datter ud fra bro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TRAGEDIE: Politi over hele landet leder efter drabssigtet far

Politiet landet over deltog tirsdag i eftersøgningen af den 37-årige Megid Zafer Mourad, der menes at have kastet sin etårige datter ud fra en af lillebæltsbroerne.

Pigen blev mandag aften fundet druknet i vandkanten ved Fredericia, og en efterfølgende obduktion på Retsmedicinsk Institut i Århus viste, at hun var druknet og havde blodudtrækninger på ryggen, der stemmer med, at hun er blevet smidt ud fra en af broerne over Lillebælt. Politiet eftersøger i forbindelse med sagen pigens far for drab.

- Vi har ingen spor af faderen, som vi meget gerne vil tale med. Sammen med landets øvrige politikredse leder vi intenst efter ham. Vi leder især i området omkring Haderslev, Over Jerstal og i Fredericia, siger kriminalinspektør Asger Nielsen fra Fredericia Politi til Ritzau.

Den eftersøgte Megid Zafer Mourad, der er født i Libanon, bor i Over Jerstal ved Vojens og beskrives som 168 cm høj, slank, sorthåret og med sort overskæg. Han har ifølge Asger Nielsen tidligere boet i Fredericia.

- Vi søger manden i de områder, hvor han har venner og bekendte, og hvor vi ved, at han har sin gang. Han er nu efterlyst over hele landet, og vi håber snart at få ham i tale, siger kriminalinspektøren. I et forsøg på at finde den 37-årige far har politiet offentliggjort et billede af ham.

Den 37-årige mand bor sammen med sin kone - der er pigens mor - i Over Jerstal, og det var henvendelser fra hende samt fra andre bekendte, som havde hørt om sagen i medierne, der gjorde det muligt at identificere pigen forholdsvist hurtigt mandag aften.

Kriminalinspektør Asger Nielsen ønsker ikke at oplyse, om det var en uoverensstemmelse mellem de to ægtefæller, der ligger bag pigens dramatiske skæbne.

- Vi vil gerne vente lidt med at sige, hvad motivet kan være, og vil meget gerne have fat i manden, inden vi udtaler os om det spørgsmål, siger kriminalinspektøren.

Han ønsker heller ikke at sige, om politiet mener, at der er grund til at frygte, at den 37-årige far har valgt at tage sit eget liv efter at have kastet sit barn ud fra broen.

I forsøget på at finde frem til faderen har politiet bedt eventuelle vidner, der har set manden og hans lille datter søndag.

Tirsdag blev politiet kontaktet af en taxichauffør, der fortalte, at han havde kørt far, datter og barnets klapvogn fra Falstersgade i Fredericia til Snoghøj og sat dem af ikke langt fra den gamle lillebæltsbro søndag ved 23.30-tiden.

- Og det stemmer godt overens med, at et vidne omkring midnat har set en udlænding med en klapvogn på broen, siger kriminalinspektøren.

Politiet i Fredericia forsøger at danne sig et overblik over mandens færden forud for forbrydelsen. I den anledning efterlyses blandt andet vidner, der har set, da manden søndag aften tog toget fra Vojens sammen med sin etårige datter.

- Et vidne har oplyst, at den eftersøgte tog toget søndag klokken 18.58 fra Vojens og stod af i Kolding. Han har til vidnet oplyst, at han skulle videre til Fredericia. Han var sammen med pigen, som han havde i en lyseblå klapvogn, oplyser kriminalinspektør Asger Nielsen.

Pigen var iført en jakke i blandt andet farverne rød og grøn. Jakken, der var i størrelse 90, havde to gule træknapper. Inden under jakken var pigen iført en trøje af mørket Free Kids, og på højre fod havde hun en særpræget sko, der på overlæderet delvist var blevet strikket. Pigen havde ikke fodtøj på den anden fod, da hun blev fundet.

Det var et par lystfiskere, der mandag eftermiddag fandt pigen i strandkanten ved Ammoniakhavnen i Fredericia.

Far mistænkes for at smide datter ud fra bro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce