Familietragedie bag dødsfald


Familietragedie bag dødsfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En mand har skudt sin samlever og efterfølgende sig selv. Retsmedicinere mener, at der ligger en familietragedie bag to dødsfald i Gundsømagle, oplyser politiet.

To dødsfald i Gundsømagle ved Roskilde er sandsynligvis resultatet af en familietragedie, hvor en mand nytårsaften skød sin samlever med et jagtgevær og bagefter sig selv efter uoverensstemmelser i familien.

Det tyder en retsmedicinsk undersøgelse på, oplyser politiet.

Politiet blev tirsdag formiddag kaldt ud på en gård på Dybendalsvej i Gundsømagle og fandt en mand og en kvinde liggende skudt. De er begge dræbt af skud fra et jagtgevær.

Parret er ikke endeligt identificeret, men politiet formoder, at der er tale om det par, der boede på gården, en mand på 43 år og en kvinde på 41 år.

Manden og kvinden har levet sammen i halvandet år. De har ingen fælles børn, men tilsammen tre børn i alderen 12 til 16 år fra tidligere forhold. Parrets forældre og børnene er underrettet.

Undersøgelser på stedet tyder på, at tragedien har fundet sted nytårsaften, men politiet ved endnu ikke, om det er jalousi eller andre uoverensstemmelser, der har ført til drab og efterfølgende selvmord.

Politiet blev tilkaldt, da kvinden var savnet på sin arbejdsplads, der sendte en medarbejder hjem til hende for at finde ud af, hvorfor hun ikke var kommet på arbejde.

Familietragedie bag dødsfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce