Familie i bil ramt: 30 kilo tung flise kastet fra vejbro


Familie i bil ramt: 30 kilo tung flise kastet fra vejbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30 kilo tung flise blev formentlig kastet af ukendt person ud fra en bro ned på den Fynske Motorvej ved Kildebjerg sent søndag aften. Flere biler kørte galt.

To voksne og to børn er sluppet med livet i behold, efter at en 30 kilo tung flise bragede ned i taget på den bil, de kørte i sent søndag aften.

Flisen blev formentlig kastet af en eller flere ukendte gerningsmænd, og derfor efterlyser Fyns Politi vidner til episoden, der var skyld i, at adskillige andre biler også kørte galt.

- En bil, der kører i vestgående retning på E20-motorvejen mod Jylland, får kastet noget tungt ned på sig. Bilen med to voksne og to børn forulykker. Det viser sig, at bilen er ramt af en tung flise, siger vagtchef Christian Rasmussen fra Fyns Politi til Ritzau.

- Kvinden i bilen er ramt og har hovedskader, men hun er ikke i livsfare. Yderligere fire biler kører efterfølgende galt, fordi de bremser så hårdt op. Ingen i disse køretøjer er kommet til skade, siger han videre.

Politiet søger vidner

Der er tale om en 30 kilo tung flise, der måler cirka 30 gange 60 centimeter. Ud fra de foreløbige oplysninger vurderer politiet, at det er en såkaldt køreflise, der er robust nok til, at der kan køre køretøjer på den.

- Flisen blev smidt ud fra vejoverføringen Langesøvej, siger vagtchefen.

Langesøvej krydser motorvejen ved Skallebølle, umiddelbart før rastepladsen ved Kildebjerg.

Politiet fik anmeldelsen omkring klokken 22 og er derfor særligt interesseret i mistænkelig opførsel i området fra 21.30-tiden.

- Vi vil rigtig gerne have hjælp til at opklare episoden. Vi kan ikke se andre muligheder, end at flisen er blevet kastet. Derfor vil vi gerne høre fra folk, der har set mistænkelige personer eller køretøjer i området, siger Christian Rasmussen.

Ingen af de involverede bilister har kunnet give signalementer, da de ikke har set nogen personer på broen.

Har du oplysninger i sagen, kan du give dem til politiet på telefon 114.

Familien i bilen, der blev ramt af flisen, er på hospitalet. Manden og de to børn er dog ikke kommet noget til i forbindelse med episoden.

Politiet: Håber nogen ved noget

- Det er en sag, vi ser meget alvorligt på. Jeg vil nærmest kaldet det et mirakel, at de fire i bilen ikke kom alvorligere til skade end de gjorde, siger Anders Lundegaard, leder af Assens Lokalpoliti, der efterforsker sagen.

- Vi håber meget, at nogen derude vil kunne hjælpe os med at finde frem til gerningsmanden eller gerningsmændene. Har noget set eller hørt noget, så ring til os. Vi vil også gerne vide, hvor den 6 cm tykke flise kommer fra. Det er ikke sådan en, man lige går med under armen, siger Anders Lundegaard.

Politiet tror, at flisen enten er transporteret til stedet i en bil, på en trailer eller en anden form for køretøj. Den kan også være kørt for eksempel i en trillebør.

Langesøvejbroen, hvorfra flisen blev kastet ned på motorvejen, har hverken til- eller frakørselsramper til motorvejen.

Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.

Familie i bil ramt: 30 kilo tung flise kastet fra vejbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce