Falck venter rolig juletrafik


Falck venter rolig juletrafik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tøvejret har ramt Danmark, og det giver mindre travlhed hos Falck, som dog advarer om vejbaner under frysepunktet. Kør ekstra forsigtigt, lyder det fra Falck.

Sneen har sluppet sit tag i Danmark, og Falck venter derfor, at det onsdag morgen stilner af med danskere, som skal have hjælp til at have trukket bilen fri.

- I løbet af natten har vi kun haft et par hundrede henvendelser, og der har heller ikke i de tidlige morgentimer været så stort et pres. Vi regner med, at onsdag bliver en almindelig travl dag til forskel fra i går, siger pressetalsmand i Falck Louis Honoré.

Da en snestorm tirsdag ramte store dele af landet måtte Falck rykke ud til godt 4000 opgaver, hvor de fleste drejede sig om at trække bilister fri fra snedriver eller op af grøfter.

Lillejuleaften er for mange danskere store julerejsedag, men selv om vejene er ryddet og fremkommelige, henstiller Falck til, at bilisterne alligevel kører mere forsigtigt end ellers.

- Vejbanerne kan nogle steder godt være under frysepunktet. Og der er en tendens til, at når man ikke kan se sne på vejen, kører man desværre mindre fornuftigt og lidt hurtigere, siger Louis Honoré.

Noget tyder dog på, at der bliver færre bilister på vejene end forrige år. For ifølge Jyllands-Posten venter Storebælt for første gang i 11 år, at færre biler, busser og lastbiler krydser bæltet i juledagene i forhold til året før.

- Det er en lille nedgang, men dog en nedgang på to procent. I det hele taget bliver 2009 det første år med et faldende trafiktal siden 1998, siger Søren Vikkelsø fra Sund & Bælt A/S.

Falck venter rolig juletrafik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce