Falck-redder sigtet for at voldtage 17-årig i ambulance

Her, i en ambulances bårerum, skulle voldtægten have fundet sted.
Foto: Jan Unger/POLFOTO/modelfoto

Falck-redder sigtet for at voldtage 17-årig i ambulance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterforsker formodet voldtægt, der fandt sted efter en fest.

En stærkt beruset 17-årig pige er angiveligt blevet voldtaget af en Falck-redder i en ambulance på vej til skadestuen.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har sigtet Falckredderen, som nægter sig skyldig, skriver Ekstra Bladet.

- Jeg kan bekræfte, at vi har fået en anmeldelse, hvor en 17-årig er blevet forulempet i en ambulance. Vi har sigtet en ambulanceredder for voldtægt, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen til avisen.

Manden indrømmer, at han havde sex med teenagepigen bagest i ambulancen, mens hans kollega kørte til Slagelse Sygehus. Men den 17-årige gik selv med til akten, påstår han. Falck-redderen har efter en suspendering sagt sin stilling op.

Det formodede sexovergreb fandt sted 1. september, skriver Ekstra Bladet. Den 17-årige blev hentet af en ambulance efter en fest, da hun var meget beruset.

Ifølge Ekstra Bladet havde pigen en veninde med i ambulancen. Hun sad på passagersædet, men da skydelågen mellem bårerummet og ambulancens førerhus var lukket, kunne hverken hun eller ambulance-køreren se eller høre, hvad der foregik.

Avisen skriver, at pigen på Slagelse Sygehus sagde, at der var sket noget "mærkeligt" i ambulancen, og at hun følte, at hun var blevet "bedøvet". Politiet blev herefter involveret i sagen.

Efterforskningen er stadig i gang, og ifølge Søren Ravn-Nielsen har der ikke været grundlag for at varetægtsfængsle ambulance-redderen.

Falck er dybt chokeret over sexsagen.

- Det strider ikke bare imod Falcks værdier, men også imod reglerne for forholdet mellem vores medarbejdere og patienterne, siger Louis Honoré, kommunikationsdirektør i Falck, til Ekstra Bladet.

Falck-redder sigtet for at voldtage 17-årig i ambulance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce